Victòria ajustada fora de casa del FLOR DE  VIMDODI PARDINYES  contra el CB CASTELLAR amb el resultat de 80-84.

En els  primers  minuts del partit el Castellar va assolir un parcial   de7 a0 gràcies al bon encert ofensiu i a la baixa intensitat defensiva del CB Pardinyes. Desprès del mal inici dels visitants,  un temps mort va propiciar que els jugadors del Pardinyes entressin en joc tot aconseguint cistelles que els permetia mantenir-se dins el partit. Durant el primer quart tot el bon ritme ofensiu del CB Pardinyes era insuficient ja que la manca d’intensitat defensiva permetia al CB Castellar anotar amb molta facilitat. Passats els primers 10 minuts el marcador reflectia25 a18. El segon període els jugadors del Pardinyes van incrementar la intensitat defensiva i no deixaven que l’equip local anotés amb fluïdesa. Com a conseqüència de  la bona actitud defensiva, els jugadors visitants anotaven amb facilitat gràcies als constants contraatacs. La bona actitud tant ofensiva però sobretot defensiva dels jugadors del CB Pardinyes els va permetre arribar al descans 5 punts per sobre en el marcador. A la tornada dels vestidors, dues accions de 3 punts dels locals van ser contestades ràpidament amb dos triples del Pardinyes. A meitat del 3r període, un parcial de 11-0 del CB Castellar amb dues cistelles i 8 de 8 amb tirs lliures, va permetre situar als locals un punt per sobre en el marcador. Amb el resultat de 61-60 s’encarava l’últim quart on tot estava per decidir.  La igualtat era màxima, però el bon encert des de la línia de tirs lliures i una cistella de Pau Lopez als instants finals van acabar decantant la balança a favor dels visitants. El CB Pardinyes aconsegueix la 20ª victòria.

Els màxims anotadors del partit van ser:  Lopez P. amb 18 punts del FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES     i  Forne E.   amb 22 punts  del CB CASTELLAR.

80 CB CASTELLAR “A” : Garcia (8);  Gonzalez(9);  Comellas(2); Cutrina(5); Cadafalch(9); Pino(2); Junyeny(-); Ruiz(-); Benitez(21);  Forne(22);  Caldera(-);  Termens(2)

84  PARDINYES  FLOR DE VIMDODI LLEIDA:Vidal (-); Sevillano(14); Ruiz(1); Villegas(11); Lopez(18); Saiz (6); Vallverdú (4); Domingo (14);Rivas(16);

El pròxim  partit es  el  dia 21 d’ Abril de 2013 a partir de les 19:00 al Pavello de Pardinyes contra A.E.S.E. A