Victòria  del  FLOR VIMDODI  PARDINYES   a la complicada  pista del CB MARTORELL que li permet recuperar el lideratge del grup 01 de Copa Catalunya.

Durant el primer quart, la tònica del partit era l’intercanvi de cistelles, ja que  cap dels dos equips aconseguia obrir una escletxa en el marcador. La igualtat era tal que passats els primers 10 minuts  el marcador reflectia 16-17 afavors de l’equip lleidatà.  Durant el 2n període els jugadors del  Pardinyes van augmentar la intensitat  defensiva ja que solament van rebre 12 punts. Juntament amb la bona actitud defensiva, el bon encerts ofensiu amb cistelles ràpides i prop de cistella va permetre que el  Pardinyes anés al descans  amb 9 punt d’avantatge. A la tornada dels vestidors,  els jugadors del Martorell van realitzar una molt bona sortida amb bones defenses i cistelles al contraatac que els va permetre acostar-se en el marcador. Tot i la bona sortida en el tercer quart de l’equip local, els jugadors del  Pardinyes van saber afrontar i refer-se d’aquesta situació, ja que afrontaven l’últim quart amb 11 punts d’avantatge. Els darrers 10 minuts estaven oberts, ja que un parell d’accions positives dels jugadors del Martorell els tornarien a posar dins del partit. Els jugadors del  Pardinyes conscients del valor que suposava aconseguir una victòria en aquesta pista tant complicada, no varen relaxar-se ni un moment i varen augmentar la diferència fins als 15 punts.

Els màxims anotadors del partit van ser: Ruiz amb 21 punts del FLOR VIMBODÍ PARDINYES LLEIDA  i  Bernadi amb 12 punts  del CB MARTORELL SOLVIN.

57C.B. MARTORELL-SOLVIN: Fontanals(4); Palou (9); Claramunt (4); Martin (4);Casals (3); Ala (2); Lamela (6); Carreter (3); Lopez D. (-); Lopez F.(10); Suso (-); Bernadi (12)

72 FLOR DE VIMDODI PARDINYES LLEIDA: Vidal (2); Sevillano (5); Ruiz (21); Villegas(-); Lopez (15); Saiz(3); Vallverdú (-); Domingo (15); Rivas (11);

El pròxim  partit es  el  dia 17 de Febrer de 2013 a partir de les 19:00 al Pavello de Pardinyes contra Grup Barna A.