Cliqueu damunt de la foto, si voleu veure més fotos del partit

ESTADÍSTIQUES:

El FLOR DE VIMDODI PARDINYES LLEIDA ha tornat a guanyar a casa i ho ha fet davant el cuer de la classificació com és  el A.E.S.E. “A”per 80-66.

El partit començava amb un ritme lent per part del Flor de Vimbodi Pardinyes, però. que graciés a l’entrada en pista de Lopez i de l’aspecte rebotejador que canviaven el ritme del partit durant uns minuts, permetia tenir accions ràpides i també segones opcions en atac però, encara aixì no aconseguia desplegar-se del marcador, degut al gran encert dels visitants en els tirs a mitja distància. Però, encara aixì, el Flor de Vimbodi, degut a un triple en el final del primer quart,  aconseguia finalitzar el primer quart guanyant per 3 punts  (21-18). En el segon període el partit, el Flor de Vimbodi Pardinyes va dificultar molt més encara els  atacs del A.E.S.E. “A” a partir de robar pilotes que permetien accions ràpides i també gràcies a l’encert en des de la línia de 6,25, que aconseguien que el Flor de Vimbodi fes un parcial de 26-11, que trencava definitivament el partit a favor dels locals. Al descans, el Flor de Vimbodi Pardinyes guanyava per 18 punts (50-32).

A la represa, els locals sortien espessos en el joc, encara que amb una bona intensitat defensiva desplegada, en canvi, els visitants, de la mà dels jugadors Gala i Michalik (17 punts dels 34 que van fer en tota la segona part) , mantenien en partit als seus i per tant,  provocaven la diferència entre els 2 equips no fos més gran, fins al punt que van arribar a retallar la diferència fins als 10 punts. Encara aixì, el Flor de Vimbodi Pardinyes va mantenir  la diferència fins als 14 punts finals (80-66).

Amb aquesta victòria del Flor Vimbodi Pardinyes manté el liderat del Grup 1 de Copa Catalunya Masculina, en  víspera del partit de la setmana que ve, on es jugarà el primer lloc davant el segon classificat com és el Climasol-Roser A,. Els màxims anotadors del partit van ser: Lopez amb 19 punts per part del FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES LLEIDA; i  Michalik  amb 18 punts respectivament per part del A.E.S.E. “A”

80 FLOR DE VIMDODI PARDINYES LLEIDA: Vidal (6); Sevillano(17); Ruiz(10); Villegas(2); Lopez(19); Kora(-); Saiz(10); Vallverdú(-); Domingo(12);Rivas(4);

66 A.E.S.E “A” : Rubio (3); Gala (14); Valencia (9); Bonet (-); Alcolea (2); Pujol (2); Baños(3); Sala(6); Michalik(18); Gomez (-); Torres (2); Martin (7).

El pròxim  partit es  el  dia 28 d’ Abril de 2013 a partir de les 12:30 a la pista del Climasol-Roser A