Cliqueu damunt la foto per veure més fotos del partit

El FLOR DE VIMDODI PARDINYES LLEIDA ha tornat a guanyar a casa i ho ha fet davant un rival directe de la part alta de la classificació com és  el CB Artes  A per 88-74.

Durant en el primer període cap dels dos equips aconseguia imposar el seu ritme de joc tant en l’aspecte ofensiu com defensiu, encara així els locals acabaven 7 punts a sobre, desprès d’un mini parcial al últim parcial de 4-0.

En el segon període el partit, el Flor de Vimbodi Pardinyes  va  aconseguir trencar el partit desprès d’un parcial de 23-14 (46-30) en els primers 8 minuts degut a un encert capa cistella, més concretament de 2 jugadors determinants en aquest parcial com ha sigut Rivas i Ruiz; i desprès també a l’aspecte rebotejador sobretot en defensa, que propiciava sortides ràpides en atac. Amb tot això va aconseguir que el Flor Vimbodi Pardinyes s’anés al descans amb una renta favorable de 17 punts a favor (50-33).

A la represa, el partit continuava amb el domini per part del Flor Vimbodi Pardinyes  en el marcador, degut a la bona defensa dels locals i sobretot a l’aspecte rebotejador que continuaven dominant els locals;  fins al punt, de que els locals van arribar a la màxima diferència  al minut 3 del tercer quart que va ser de 21 punts (56-35). Encara que en els últims 2 minuts, els visitants, a través des de la línia de tirs lliures, van fer un parcial de 10-4, que ocasionava que acabés el tercer quart amb solament 12 punts a favor del Flor Vimbodi Pardinyes.

L’últim quart, els locals  es tornaven a marxar en el marcador, degut a un gran encert des de la línia de 3 punts que propiciava un parcial  15-8 , que tornava ha ampliar la diferencia fins als 19 punts d’avantatge. A partir d’aquí, el partit s’ha trencat definitivament i en els últims minuts simplement ha servit per a que els visitants maquillessin el resultat fins al definitiu 88-74. Amb aquesta victòria el Flor Vimbodi Pardinyes aconsegueix el liderat del Grup 1 de Copa Catalunya Masculina, això si, compartit amb el Climasol- Roser A que  va perdre a l’última jornada a la pista del Grup Barna.

Els màxims anotadors del partit van ser: Rivas amb 18 punts per part del FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES LLEIDA; i  Burges E. amb 21 punts respectivament per part del C.B. Artes “A”.

88 FLOR DE VIMDODI PARDINYES LLEIDA: Vidal (14); Sevillano (14); Ruiz (9); Villegas(2); Lopez (9); Piñol(-); Vallverdú (9); Domingo (13); Rivas (18);

74 C.B. ARTES “A”: Domene (7); Burges G. (21); Sensat (-); Feliu (8); Burges J..(14); Morera (-); Illa (4); Posas(-); Boja (2); Vinyas (1); Samara (2); Portella (15)

El proper partit serà el dia 27 de Gener del 2013 a partir de les 19:00 al Pavello de Pardinyes contra Zamar 2000-Ploms Salle-Reus A