VS   

El CB Pardinyes Copa Catalunya  afronta la 30a Jornada a domicili a la pista  del C.B. Artes A. El CB Pardinyes ve de perdre el seu tercer partit a casa davant del  Castellbisbal A i d’aquesta manera trencar una bona dinàmica de resultats. En la 30a Jornada, hauràn de visitar la pista  del  5è classificat del grup com és el C.B. Artes  A,  que ve de gunayar en l’última jornada a domicili  davant  del Reus Ploms A  (69-90).

Els nostres, venen de perdre en l’última jornada a casa davant del Castellbisbal A i d’aquesta manera trencar una bona dinàmica de resultats. Per tant, podem dir que l’equip encara aixì, segueix  en  un moment  bo de joc   i ho intentaran aprofitar per tornar a guanyar en l’última jornada de lliga regular, i d’aquesta manera poder acabar amb les màximes victories possibles en la fase regular, per aixì afronta amb més moral l’eliminatoria de la final A-8.  Principalment cal remarcar el bon moment de joc que portar tot l’equip en general tant en l’apartat exterior com en l’apartat interior. En l’aspecte estadístic podem dir que som 3è equip en Defensa i som el 5è equip en Atac.

Sobre el nostre rival, el C.B. Artes  A  porta 18 victòries i 11 derrotes.  També que cal dir que solament han disputat 14 partits en tot lo que portem  de temporada a casa , amb un balanç de  9 victòries (Martorell-Solvin (79-55), El Vendrell (78-66),Reus Deportiu A (99-83), CN Castellar A (82-81),Climasol-Roser A (81-79),Grup Barna A (81-67),Igualada A (90-81),A.E.S.E. A (89-71) i Castellbisbal A(78-69)) i 5 derrotes  (Sabadell A (75-78),Reus Ploms A (80-83),Vic (60-63), Andorra B (89-94) i Jac Sants (61-89)) . Cal destacar que de les 18 victòries que porten 9 de elles han sigut com a local.  En l’aspecte estadístic podem dir que és el  14è equip  en Defensa  i és el 2on equip en Atac.

 En el aspecte tècnic, podem dir que es un  equip relativament millor des de la vessant de jugadors exteriors com la de Portella  R.  i Vinyas G., però sense discriminar el seu joc interior com poden ser Burgues P.  i Burgues E. si tenim en compte les estadístiques dels últims partits, en canvi, en l’aspecte defensiu, és el 14è  equip en defensa  del grup ja que  reben una mitjana de 77 punts per partit degut a que  es un equip que rep relativament massa punts  en aquest aspecte cada partit, però,  que en els partits amb rivals de la part alta de la classificació, han tingut molt bones defenses i per tant, dificultant  l’atac de l’equip rival. En l’aspecte ofensiu,  és el  2on equip en atac del grup, fins al punt que promitja una mitjana de 81 punts per partit. El CB Artes A    es un equip relativament amb  bons percentatges de tir de camp, però cal dir que moltes vegades tiren molt més de de la línia de 6,25 que de 2 punts, sobretot, en els partits de casa, per aquest motiu fan un joc ràpid i obert, encara aixì, no els importa un partit a un ritme més suau, però, això no vol dir que no desperdicien en cap moment el joc ràpid continu, la qual cosa moltes vegades es un defecte perquè pot ocasionar moltes errades i pèrdues de pilotes i en aquest partit que es juguen molt pot ser un problema.  Jugadors a destacar del CB Artes A:  Portella R., Vinyas G.,  Burgues P. i  Burgues E.

En definitiva, partit  en el qual s’enfronten el 1er classificat  i el 5è classificat, per tant, duel de 2 equips, en el qual el Flor de Vimbodi Pardinyes ja assolit el seu objectiu i el CB Artes A es jugar el estar en el Playoff o Final A-8 però, no depen d’ell mateix perquè necessita que Grup Barna A perdi, en el cas que ells ens guanyin.  Al partit d’anada, els nostres van guanyar per 88-74.

El partit es disputa dia 11 de Maig  de 2013 a partir de les 18:00 a la pista del CB Artes  A.

CatalanEnglishSpanish