Cliqueu damunt de la foto, si voleu veure més imatges del partit

El FLOR DE VIMDODI PARDINYES LLEIDA ha perdut el seu segon partit a casa, i ho ha fet davant el River Andorra B per 82-91.

El partit començava amb un ritme alt i ràpid per part dels dos equips i en l’atac superava la defensa, amb la qual cosa, durant el primer període es veia un bon joc i una gran igualtat fins al minut 8 del primer període, llavors l’equip visitant de la mà de Casals i Marin feien un parcial de 2-10 i que provocava que el River Andorra B acabés el primer quart guanyant per 7 punts de diferencia.

En el segon període el partit, el Flor de Vimbodi Pardinyes sortia millor i tornava a igualar el partit en el minut4 a33-33, desprès d’un parcial de 9-2, degut a la gran sortida defensiva en el segon quart que li permetia córrer i fer cistelles fàcils. L’igualtat durant el quart es mantindria fins al minut 8, en el qual l’equip visitant tornava a obrir una escletxa de 5 punts de diferencia al seu favor, degut a un parcial de 2-7. Amb tot això, el Flor de Vimbodi Pardinyes marxava al descans perden de 5 punts (43-48).

A la represa, el guió de l’inici del segon quart es repetia i el Flor de Vimbodi Pardinyes sortia més concentrat que els andorrans i a partir d’un parcial en els primers minuts de 9-2, provocava que l’equip local donés la volta al marcador i es fiqués 4 punts a favor (54-50). Però, en aquest cas, el River Andorra B li retornava el parcial, gràcies a Galera, que va acabar amb 30 punts el partit; i es tornava a ficar al davant en el marcador (54-60). L’equip visitant aniria per davant  quasi tot el tercer quart, però amb mínimes diferencies. El tercer quart finalitzava amb el Flor de Vimbodi perden per 3 punts de diferencia(66-69).

L’últim quart, els locals  aconseguien igualar el partit a 73-73., aquesta igualtat en el marcador es mantindria fins a falta de 2 minuts per acabar el partit, quan el Flor de Vimbodi Pardinyes es ficava 3 punts a sobre (80-77). A partir de llavors, desprès d’un temps mort demanat per part de l’equip visitant, provocava que aquestos com a conseqüència d’un parcial de 2-14 en aquests últims minuts s’emportessin el partit finalment per 82-91.

A pesar de la derrota, el Flor Vimbodi Pardinyes manté el liderat del Grup 1 de Copa Catalunya Masculina.

Els màxims anotadors del partit van ser: Lopez i Rivas amb 17 punts per part del FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES LLEIDA; i  Galera amb 30 punts respectivament per part del River Andorra “B”.

82  FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES LLEIDA  : Vidal (-), Sevillano (9), Ruiz (4), Villegas(12), Lopez (17), Kora (-), Saiz(7), Vallverdú (8), Domingo (8), Rivas (17)

91 BC RIVER ANDORRA “B”:  Isern (-), Marin S.(-), De Oliveira (6), Prado (-), Farfan (-), Gallardo (-), Galera (30),   Fernandez(15), Malet (-), Gabriel (3), Marin D. (19), Casals (18)

El pròxim  partit es  el  dia 14 d’ Abril de 2013 a partir de les 19:00 a la pista del Castellar A.