VS   

El CB Pardinyes Copa Catalunya afronta la 14a Jornada amb ganes de torna a la sena de la  victòria, desprès de perdre en l´última jornada abans de les vacances, davant el Climasol-Roser A a casa. En la 14a Jornada, haurà de visitar la pista del CB Castellbisbal A que també ve de perdre en l’última jornada a la pista del Reus Ploms.

 Els nostres  es troben en  un moment  bo de joc i d’actitud  i ho intentaran aprofitar per aconseguir  una nova victòrria a domicili.  Principalment cal remarcar el bon moment de joc  de dos jugadors com són Pau López i Sergi Ruiz. En l’aspecte estadístic podem dir que som 7è equip en Defensa i som el 4er equip en Atac.

Sobre el nostre rival, el Castellbisbal  A porta solament 4 victòries i 9 derrotes i una dada curiosa, porta 7 derrotes consecutives, i des de la 5a Jornada que no sap el que es guanyar a casa, més concretament va guanyar al Igualada per 64-60. També cal remarcar que el Castellbisbal estrenarà nou entrenador, el qual serà Miquel Angel Gómez.  En l’aspecte estadístic podem dir que és  l’equip que 14er en Defensa i és el 11è equip en Atac.

En el aspecte tècnic, podem dir que es un equip que rep molts punts en defensa, sobretot, ho demostra el fet  que sigui uns dels pitjors  equips en l’aspecte defensiu de la  competició. En l’aspecte ofensiu, es un equip molt ràpid amb atac el que propiciar moltes errades, encara aixì no és un equip molt anotador, ademés van molt  forts al rebot ofensiu encara que això provoca que de vegades no tinguin un molt bon  balanç defensiu. Jugadors a destacar del Castellbisbal A: Galbete, Balague i Gomez .

En definitiva, partit  en el qual s’enfronten el 13è classificat  i el 3er classificat, per tant, partit amb diferents objectius en la classificació.

El partit es disputa dia 12 de Gener de 2013 a partir de les 18:30 a la pista del Castellbisbal A.

CatalanEnglishSpanish