VS 

 

El CB Pardinyes Copa Catalunya afronta la 22a Jornada a domicili  davant un equip de la part mitja de la classificació. El CB Pardinyes ve de guanyar   en l’última jornada a casa  contra el CB Vic  i d’aquesta manera encadenar 4 victòries consecutives . En la 22a Jornada, haurà de visita la dificil pista  del  10è classificat del grup com és el AB El Vendrell A,  que ve de perdre en l’última jornada a domicili a la pista  del Reus Ploms A  (88-69).

 Els nostres, venen de guanyar en l’última jornada a casa davant el CB Vic  i d’aquesta manera encadenar 4 victòries consecutives. Per tant, podem dir que l’equip  es troba en  un moment  bo de joc   i ho intentaran aprofitar per tornar a guanyar, i d’aquesta manera poder mantenir-se en la zona de playoff d’ascens, i més concretament,  el liderat del grup.  Principalment cal remarcar el bon moment de joc que portar tot l’equip en general tant en l’apartat exterior com en l’apartat interior. En l’aspecte estadístic podem dir que som 2è equip en Defensa i som el 5er equip en Atac.

 Sobre el nostre rival, el AB El Vendrell  porta  11 victòries i 10 derrotes i , porta 2 derrotes consecutives. També que cal dir que solament han disputat 11 partits en tot lo que portem  de temporada a casa , amb un balanç de 6 victòries ( A.E.S.E. A (86-66), Reus Ploms A (80-69), CN Sabadell A (75-65), Andorra B (94-93), Castellar A (99-88), Roser A (93-84)) i 5 derrotes (Castellbisbal A (77-78),   Martorell-Solvin (83-98),  Jac Sants (78-82) ,  Igualada (89-101) i Artes A (96-107)). Per tant, podem observar com la meitat de les derrotes del AB El Vendrell A  han sigut com a local, és a dir, 5 derrotes de les 10 en total que porten en la temporada. En l’aspecte estadístic podem dir que és el pitjor equip  en Defensa (16è)   i és el 2è equip en Atac.

 En el aspecte tècnic, podem dir que es un equip  que probablement sigui millor interiorment que exteriorment ,  degut a la  qualitat dels seus jugadors interiors principalment la de J.J. Miguel, però sense discriminar el seu joc exterior com poden ser Crabtree i Cuso. si tenim en compte les estadístiques dels últims partits, en canvi, en l’aspecte defensiu, és el pitjor  equip en defensa  del grup ja que  reben una mitjana de 79 punts per partit degut a que no els importa jugar a un partit a molts punts, per tant, no despleguen una gran defensa, la qual cosa fa que els atacs de l’equip rival  siguin còmodes. En l’aspecte ofensiu,  és el segon millor  equip en atac del grup, fins al punt que promitja una mitjana de 80 punts per partit. El AB El Vendrell es un equip relativament amb bons percentatges tan de 2 punts com de 3 punts, per tant, amb un bon percentatge de tir de camp  i  que té un bon joc interior e exterior  en atac, però encara aixì fan un joc ràpid i que no desperdicien en cap moment el joc ràpid, la qual cosa moltes vegades es un defecte perquè pot ocasionar moltes errades i pèrdues de pilotes.  Jugadors a destacar del AB El Vendrell A: J.J. Miguel, Cuso  G. i Crabtree A.

 En definitiva, partit  en el qual s’enfronten el 1er classificat  i el 10è classificat, per tant, duel de 2 equips amb diferents objectius. Al partit d’anada, els nostres van guanyar per 74-68.

 

 El partit es disputa dia 9 de Març de 2013 a partir de les 18:00 a la pista del AB El Vendrell A.

CatalanEnglishSpanish