VS

El CB Pardinyes Copa Catalunya afronta la 19a Jornada a casa  davant un rival directe. El CB Pardinyes ve de guanyar   en l’última jornada en la díficil  pista del Martorell-Solvin . En la 19a Jornada, haurà de rebre la díficil visita del 4rt classificat del grup com és el Grup Barna A,  que ve de guanyar en l’última jornada a casa al Reus Ploms A  (87-75).

Els nostres, venen de guanyar en l’última jornada en la pista d’un rival directe,  es troben en  un moment  bo de joc   i ho intentaran aprofitar per tornar a guanyar, i d’aquesta manera poder mantenir-se en la zona de playoff d’ascens, i més concretament, en el liderat del grup.  Principalment cal remarcar el bon moment de joc que portar tot l’equip en general tant en l’apartat exterior com en l’apartat interior. En l’aspecte estadístic podem dir que som 3è equip en Defensa i som el 5er equip en Atac.

Sobre el nostre rival, el C.B. Grup Barna A  porta  11 victòries i 7 derrotes i , de les 7 derrotes que porta aquesta temporada, 4 de elles han sigut a domicili, que van ser davant a Castellbisbal A (65-60), a Martorell-Solvin (69-62), a Vic (83-79) i a Artes (81-67). També que cal dir que solament han disputat 8 partits en tota la temporada a domicili, amb un balanç de 4 victòries ( Reus Ploms A (54-55); Andorra B (80-86); A.E.S.E. A (55-65); Igualada (54-68)) i 4 derrotes ( Castellbisbal A (65-60), a Martorell-Solvin (69-62), a Vic (83-79) i a Artes (81-67)). En l’aspecte estadístic podem dir que és el millor equip  en Defensa (1er)  i és el 10è equip en Atac.

En el aspecte tècnic, podem dir que es un equip complet tant exteriorment com interiorment, encara aixì podem destacar la part interior, degut a la gran qualitat dels seus jugadors interiors com poden ser Porto i Navarro, però sense discriminar el seu joc exterior com poden ser Martinez i  Arco si tenim en compte les estadístiques dels últims partits, en canvi, en l’aspecte defensiu, és el millor equip  del grup ja que  reben una mitjana de 70 punts per partit degut a la gran intensitat defensiva que despleguen, la qual cosa fa que els atacs de l’equip rival no siguin còmodes i moltes vegades provoquin molts errors. En l’aspecte ofensiu, no és un dels millors equips en atac del grup, encara aixì promitja una mitjana de 72 punts per partit. El Grup Barna A es un equip amb un bon joc interior, però encara aixì no desperdicien en cap moment el joc ràpid, per aconseguir cistelles fàcils.  Jugadors a destacar del Grup Barna A: Porto J., Navarro S., Martinez A. i Arco T.

En definitiva, partit  en el qual s’enfronten el 2er classificat  i el 4rt classificat, per tant, duel de 2 equips amb el mateix objectiu. Al partit d’anada, els nostres van perdre per 68-63.

 

El partit es disputa dia 17 de Febrer de 2013 a partir de les 19:00 al Pavello de Pardinyes contra el Grup Barna A.

CatalanEnglishSpanish