VS  

 

El CB Pardinyes Copa Catalunya  afronta la 28a Jornada a casa  davant del segon classificat. El CB Pardinyes ve de guanyar a casa davant l´últim classificat, l’A.E.S.E. A i d’aquesta manera encadenar  la segona victòria consecutiva. En la 28a Jornada, hauràn de visitar la pista  del  2on classificat del grup com és el Climasol-Roser  A,  que ve de guanyar en l’última jornada a domicili davant  del Reus Ploms A  (76-86).

Els nostres, venen de guanyar en l’última jornada a casa davant l’A.E.S.E. A  i d’aquesta manera  encadenar la segona victòria consecutiva. Per tant, podem dir que l’equip, segueix  en  un moment  bo de joc   i ho intentaran aprofitar per tornar a guanyar, i d’aquesta manera poder consolidar assegurar-se  el liderat del grup una setmana més, tenint en compte que aquest cap de setmana  visiten la pista del segon classificat.  Principalment cal remarcar el bon moment de joc que portar tot l’equip en general tant en l’apartat exterior com en l’apartat interior. En l’aspecte estadístic podem dir que som 3on equip en Defensa i som el 4rt equip en Atac.

Sobre el nostre rival, el Climasol-Roser  A  porta 20 victòries i 7 derrotes. Cal dir que venen d’una ratxa positiva de 6 victories consecutives. Cal esmentar que   des de la 19a Jornada no saben el que es perdre com a local  i per tant, cal dir que són el millor equip local del grup .  També que cal dir que solament han disputat 13 partits en tot lo que portem  de temporada a casa , amb un balanç de  12 victòries (CN Sabadell A (77-52),El Vendrell (75-63),Reus Deportiu A (88-63),Castellar A (75-70),Castellbisbal A (72-58),Reus Ploms A (77-61),Martorell-Solvin (94-89),Vic (92-54),Andorra B (89-81),A.E.S.E. A (72-59), Jac Sants (95-92) i  Artes A(84-82)) i 1 derrota  (Igualada A (70-71)) . Cal destacar que com a local solament ha perdut un partit.  En l’aspecte estadístic podem dir que és el  6è equip  en Defensa  i és el 5è equip en Atac.

 En el aspecte tècnic, podem dir que es un  equip complet  degut a que  bons jugadors tant des de la vessant de jugadors exteriors com la de Vazquez A.  i Roure T., però sense discriminar el seu joc interior com poden ser Sada A., Llobet C. i Tort A. si tenim en compte les estadístiques dels últims partits, en canvi, en l’aspecte defensiu, és el 6è  equip en defensa  del grup ja que  reben una mitjana de 72 punts per partit degut a que  es un equip relativament bo en aquest aspecte, per tant, reben  bastants punts cada partit, però,  despleguen una gran defensa en els grans partits, la qual cosa fa que els atacs de l’equip rival en aquestes ocasions vegades siguin incòmodes. En l’aspecte ofensiu,  és el  5è equip en atac del grup, fins al punt que promitja una mitjana de 78 punts per partit. El Climasol-Roser  A   es un equip relativament amb  bons percentatges de tir de camp,  per aquest motiu fan un joc ràpid, encara aixì, no els importa un partit a un ritme més suau, però, això no vol dir que no desperdicien en cap moment el joc ràpid continu, la qual cosa moltes vegades es un defecte perquè pot ocasionar moltes errades i pèrdues de pilotes i en aquest partit que hi ha molt en joc, pot ser un problema.  Jugadors a destacar del Climasol-Roser   A: Vazquez  A.,  Sada A., Roure T., Llobet C.  i Tort A.

En definitiva, partit  en el qual s’enfronten el 1er classificat  i el 2on classificat, per tant, duel de 2 equips amb el mateix objectiu, el liderat del grup. Al partit d’anada, els nostres van perdre per 74-78. També cal esmentar que s’enfronta el millor equip local, Climasol-Roser A (12-1) i el millor equip visitant, Flor de Vimbodi Pardinyes (9-4).

El partit es disputa dia 28 d’Abril  de 2013 a partir de les 12:30 a la pista del Climasol- Roser A

CatalanEnglishSpanish