VS   

 

El CB Pardinyes Copa Catalunya afronta la 24a Jornada a domicili  a la pista d’un equip de la part baixa de la classificació. El CB Pardinyes ve de guanyar  en l’última jornada a casa  davant del Physic GM CB Igualada A  i d’aquesta manera encadenar 6 victòries consecutives . En la 24a Jornada, haurà de visitar la pista  del  14è classificat del grup com és el Reus Deportiu A,  que ve de perdre  en l’última jornada a domicili a la pista  del Reus Ploms A  (79-76).

Els nostres, venen de guanyar en l’última jornada a casa davant el Physic GM CB Igualada A  i d’aquesta manera encadenar 6 victòries consecutives. Per tant, podem dir que l’equip  es troba en  un moment  bo de joc   i ho intentaran aprofitar per tornar a guanyar, i d’aquesta manera poder consolidar encara més  la plaça en la zona de playoff d’ascens, i més concretament,  el liderat del grup.  Principalment cal remarcar el bon moment de joc que portar tot l’equip en general tant en l’apartat exterior com en l’apartat interior. En l’aspecte estadístic podem dir que som 2on equip en Defensa i som el 4rt equip en Atac.

Sobre el nostre rival, el Reus Deportiu  porta  7 victòries i 16 derrotes. Cal dir que venen d’una ratxa negativa  3 derrotes consecutives.  També que cal dir que solament han disputat 11 partits en tot lo que portem  de temporada a casa , amb un balanç de  5 victòries (Andorra B (62-46), A.E.S.E. A (70-63), CN Sabadell A (86-75), Castellar A (74-63)   i  Roser A (69-49)) i 6 derrotes (Castellbisbal A (59-87), Reus Ploms A (67-104), Martorell-Solvin (70-75), El Vendrell (79-83), Jac Sants (68-92) i Artes A(77-90)).  En l’aspecte estadístic podem dir que és el  15è equip  en Defensa  i és el 13è equip en Atac.

 En el aspecte tècnic, podem dir que es un equip  que probablement sigui millor exteriorment  que interiorment ,  degut a la  qualitat dels seus jugadors exteriors principalment la de David Viñas i David Navas, però sense discriminar el seu joc interior com poden ser Albert Bayod i Willy Marce. si tenim en compte les estadístiques dels últims partits, en canvi, en l’aspecte defensiu, és un dels pitjors  equips en defensa  del grup ja que  reben una mitjana de 78 punts per partit degut a que no els importa jugar a un partit a molts punts, per tant, no despleguen una gran defensa, la qual cosa fa que els atacs de l’equip rival  siguin còmodes. En l’aspecte ofensiu,  és el 13è millor  equip en atac del grup, fins al punt que promitja una mitjana de 70 punts per partit. El Reus Deportiu no es un equip relativament amb bons percentatges de tir de camp, per aquest motiu fan un joc ràpid i que no desperdicien en cap moment el joc ràpid, la qual cosa moltes vegades es un defecte perquè pot ocasionar moltes errades i pèrdues de pilotes que alhora provoquen nerviosisme dintre de l’equip durant el partit.  Jugadors a destacar del Reus Deportiu A: Viñas D.,  Navas D., Bayod A. i Marce W.

En definitiva, partit  en el qual s’enfronten el 1er classificat  i el 14è classificat, per tant, duel de 2 equips amb diferents objectius. Al partit d’anada, els nostres van guanyar per 80-75.

El partit es disputa dia 23 de Març de 2013 a partir de les 19:00 a la pista del Reus Deportiu A

 

CatalanEnglishSpanish