VS   

 

El CB Pardinyes Copa Catalunya afronta la 17a Jornada i segona  jornada de la 2a Volta amb ganes d’ aconseguir la 4a  victòria consecutiva. El CB Pardinyes ve de guanyar al Reus Ploms A en l’última jornada a casa . En la 17a Jornada, haurà de visitar la díficil pista del Jac Sants,  que ve de guanyar en l’última jornada a domicili al Reus Deportiu A  (68-92).

Els nostres  es troben en  un moment  bo de joc encarrilan 3 victòries consecutives   i ho intentaran aprofitar per tornar a guanyar, i d’aquesta manera aconseguir la 4a consecutiva.  Principalment cal remarcar el bon moment de joc que portar tot l’equip en general tant en l’apartat exterior com en l’apartat interior  . En l’aspecte estadístic podem dir que som 5è equip en Defensa i som el 4er equip en Atac.

Sobre el nostre rival, el Jac Sants  A porta  10 victòries i 6 derrotes i , porta 6 victòries consecutives com a local i no sap el que es perdre a casa des de la 5a Jornada que va perdre contra Castellar A(64-72). També que cal dir que solament han perdut 2 partits com a locals i va ser davant River Andorra B (59-88) i Castellar A (64-72). En l’aspecte estadístic podem dir que és  l’equip  10è en Defensa i és el 7è equip en Atac. En el aspecte tècnic, podem dir que es un equip que rep bastants punts en defensa si tenim com a referència la seva posició en la classificació, sobretot, ho demostra el fet  que sigui el 10è equip en l’aspecte defensiu de la  competició. En l’aspecte ofensiu, es un equip amb un joc ràpid i alegre fins al punt que poden arribar a jugar 4 jugadors oberts i un interior al poste baix, la qual cosa dificulta molt la defensa per al rival.  Jugadors a destacar del Jac Sants: Soto A.  i Cuenca G.

En definitiva, partit  en el qual s’enfronten el 1er classificat  i el 6er classificat, per tant, duel de 2 equips amb el mateix objectiu. Al partit d’anada, els nostres van guanyar per 80-65.

 

El partit es disputa dia 3 de Febrer de 2013 a partir de les 12:15 a la pista del Jac Sants.

CatalanEnglishSpanish