VS  

 

El CB Pardinyes Copa Catalunya afronta la 20a Jornada a domicili  davant un equip de la part baixa de la classificació. El CB Pardinyes ve de guanyar   en l’última jornada a casa  davant el Grup Barna A . En la 20a Jornada, haurà de visitar la pista  del 14è classificat del grup com és el CN Sabadell A,  que ve de guanyar en l’última jornada a la pista del Reus Ploms A  (56-68).

 Els nostres, venen de guanyar en l’última jornada a casa davant un rival directe,  es troben en  un moment  bo de joc   i ho intentaran aprofitar per tornar a guanyar, i d’aquesta manera poder mantenir-se en la zona de playoff d’ascens, i més concretament, en el liderat del grup.  Principalment cal remarcar el bon moment de joc que portar tot l’equip en general tant en l’apartat exterior com en l’apartat interior. En l’aspecte estadístic podem dir que som 3è equip en Defensa i som el 5er equip en Atac.

 Sobre el nostre rival, el CN Sabadell A  porta  6 victòries i 13 derrotes i , de les 6 victories que porta aquesta temporada, 4 de elles han sigut a casa, que van ser davant a Castellbisbal A (77-75), a Jac Sants (64-52), a Igualada (69-62) i a A.E.S.E. A (60-50). També que cal dir que solament han disputat 9 partits en tota la temporada a casa , amb un balanç de 4 victòries ( Castellbisbal A (77-75), a Jac Sants (64-52), a Igualada (69-62) i a A.E.S.E. A (60-50)) i 5 derrotes ( Reus Ploms A (56-73),  Martorell-Solvin (52-62),  Vic (57-63) ,  Andorra B (67-83) i Roser A (63-72)). En l’aspecte estadístic podem dir que és el 2on equip  en Defensa   i és el pitjor equip en Atac (16è).

 En el aspecte tècnic, podem dir que es un equip millor  interiorment que exteriorment,  degut a la gran qualitat dels seus jugadors interiors com poden ser Diaz i Romero, però sense discriminar el seu joc exterior com poden ser Andrès i  Ortega si tenim en compte les estadístiques dels últims partits, en canvi, en l’aspecte defensiu, és el 2on millor equip  del grup ja que  reben una mitjana de 69 punts per partit degut a la gran intensitat defensiva que despleguen, la qual cosa fa que els atacs de l’equip rival no siguin còmodes i moltes vegades provoquin molts errors. En l’aspecte ofensiu,  és el pitjor  equip en atac del grup, fins al punt que promitja una mitjana de 62 punts per partit. El CN Sabadell A es un equip que depèn del seu bon joc interior en atac, però encara aixì no desperdicien en cap moment el joc ràpid, per aconseguir cistelles fàcils.  Jugadors a destacar del CN Sabadell  A: Diaz M., Romero  R., Ortega  A. i Araujo R.

 En definitiva, partit  en el qual s’enfronten el 1er classificat  i el 14è classificat, per tant, duel de 2 equips amb diferents objectius. Al partit d’anada, els nostres van guanyar per 82-64.

 

 El partit es disputa dia 24 de Febrer de 2013 a partir de les 19:00 a la pista del CN Sabadell A

CatalanEnglishSpanish