VS   

El CB Pardinyes Copa Catalunya  afronta la 26a Jornada a domicili  davant d’un equip de la part mitjà de la classificació. El CB Pardinyes ve de perdre el seu segon partit a casa  en l’última jornada davant el River Andorra B  i d’aquesta manera terminava la ratxa 7 victòries consecutives . En la 26a Jornada, haurà de visitar la pista  del  10è classificat del grup com és el Castellar A,  que ve de perdre en l’última jornada a domicili a la pista del Reus Ploms A  (79-72).

Els nostres, venen de perdre en l’última jornada a casa davant el River Andorra B  i d’aquesta manera  la 2a derrota a casa en tota la temporada. Per tant, podem dir que l’equip, a pesar de la derrota, es troba en  un moment  bo de joc   i ho intentaran aprofitar per tornar a guanyar, i d’aquesta manera poder consolidar   la plaça en la zona de playoff d’ascens, i també  el liderat del grup.  Principalment cal remarcar el bon moment de joc que portar tot l’equip en general tant en l’apartat exterior com en l’apartat interior. En l’aspecte estadístic podem dir que som 2on equip en Defensa i som el 4rt equip en Atac.

Sobre el nostre rival, el Castellar A  porta  13 victòries i 12 derrotes. Cal dir que venen d’una ratxa negativa de 4 derrotes consecutives.  També que cal dir que solament han disputat 12 partits en tot lo que portem  de temporada a casa , amb un balanç de  9 victòries (El Vendrell (60-50),A.E.S.E. A (72-69),Castellbisbal A (86-72),Reus Ploms A (87-78),Martorell-Solvin (86-76),CN Sabadell A (84-63),Igualada A (72-61), Andorra B (80-75),Jac Sants (93-65),        ) i 3 derrotes (Reus Deportiu A (64-74),Roser A (71-87) i  Artes A(68-87)). Cal destacar que els dos últims partits a casa han acabat en derrota.  En l’aspecte estadístic podem dir que és el  8è equip  en Defensa  i és el 10è equip en Atac.

 En el aspecte tècnic, podem dir que es un bon equip   degut a la  qualitat dels seus jugadors exteriors principalment la d’Eric Forne, però sense discriminar el seu joc interior com poden ser Garcia S. i Benitez D.. si tenim en compte les estadístiques dels últims partits, en canvi, en l’aspecte defensiu, és el 8è  equip en defensa  del grup ja que  reben una mitjana de 73 punts per partit degut a que no els importa jugar a un partit a molts punts, per tant, no despleguen una gran defensa, la qual cosa fa que els atacs de l’equip rival algunes vegades siguin còmodes. En l’aspecte ofensiu,  és el  10è  equip en atac del grup, fins al punt que promitja una mitjana de 74 punts per partit. El Castellar A   es un equip relativament amb bons percentatges de tir de camp,  per aquest motiu fan un joc ràpid i que no desperdicien en cap moment el joc ràpid continu, la qual cosa moltes vegades es un defecte perquè pot ocasionar moltes errades i pèrdues de pilotes i en aquesta altura de temporada que necessiten la victòria per a apropar-se a la zona de playoff pot provocar nerviosisme dintre de l’equip.  Jugadors a destacar del Castellar A: Forne  E.,  Benitez D. i Garcia S.

En definitiva, partit  en el qual s’enfronten el 1er classificat  i el 10è classificat, per tant, duel de 2 equips amb diferents objectius. Al partit d’anada, els nostres van guanyar per 82-74.

El partit es disputa dia 14 d’Abril  de 2013 a partir de les 19:00 a la pista del  Castellar A.

CatalanEnglishSpanish