VS 

El CB Pardinyes Copa Catalunya afronta la 18a Jornada i tercera jornada de la 2a Volta amb ganes d’ aconseguir la   victòria davant un rival directe. El CB Pardinyes ve de perdre  en l’última jornada a la pista del Jac Sants . En la 18a Jornada, haurà de visitar la díficil pista del colíder del grup com és el Martorell-Solvin,  que ve de guanyar en l’última jornada a domicili al Reus Ploms A  (73-81).

Els nostres, a pesar de la derrota en l»última jornada,  es troben en  un moment  bo de joc   i ho intentaran aprofitar per tornar a guanyar, i d’aquesta manera aconseguir empatar a victòries amb un rival directe en la part alta de la classificació.  Principalment cal remarcar el bon moment de joc que portar tot l’equip en general tant en l’apartat exterior com en l’apartat interior. En l’aspecte estadístic podem dir que som 5è equip en Defensa i som el 5er equip en Atac.

Sobre el nostre rival, el Martorell-Solvin  porta  13 victòries i 4 derrotes i , porta 9 victòries consecutives com a local i encara no sap el que es perdre a casa aquesta temporada. També que cal dir que encadenen  3 victòries consecutives i va ser davant Reus Ploms A (73-81), CB Artes A (84-63) i Castellbisbal A (85-81). En l’aspecte estadístic podem dir que és  l’equip  7è en Defensa i és el 5è equip en Atac. En el aspecte tècnic, podem dir que es un equip particularment millor exteriorment que interiorment si tenim en compte les estadístiques dels últims partits, en canvi, en l»aspecte defensiu no fa referència al seu lloc a la classificació perquè rep una mitjana de 72 punts per partit, el fet es reflexa ja que és  el 7è equip millor en l’aspecte defensiu de la  competició. En l’aspecte ofensiu, es un equip que depèn molt de l»aportació anotadora del seu jugador més important com és Felix Lopez, un gran tirador, que porta una mitjana de 28 punts en les últimes 5 jornades de lliga, la qual cosa dificulta molt la defensa per al rival.  Jugadors a destacar del Martorell-Solvin: Lopez F., Palou G. i Ala S..

En definitiva, partit  en el qual s’enfronten el 2er classificat  i el 3er classificat, per tant, duel de 2 equips amb el mateix objectiu. Al partit d’anada, els nostres van guanyar per 89-72.

 

El partit es disputa dia 10 de Febrer de 2013 a partir de les 18:00 a la pista del Martorell-Solvin.

CatalanEnglishSpanish