VS 

 

El CB Pardinyes Copa Catalunya afronta la 23a Jornada a casa  davant un equip de la part baixa de la classificació. El CB Pardinyes ve de guanyar  en l’última jornada a domicili a la pista del AB El Vendrell   i d’aquesta manera encadenar 5 victòries consecutives . En la 23a Jornada, haurà de rebre la visita  del  13è classificat del grup com és el Physic GM CB Igualada A,  que ve de guanyar  en l’última jornada a casa davant  del Reus Ploms A  (75-64).

 

 Els nostres, venen de guanyar en l’última jornada a la pista del Physic GM CB Igualada A  i d’aquesta manera encadenar 5 victòries consecutives. Per tant, podem dir que l’equip  es troba en  un moment  bo de joc   i ho intentaran aprofitar per tornar a guanyar, i d’aquesta manera poder consolidar la plaça en la zona de playoff d’ascens, i més concretament,  el liderat del grup.  Principalment cal remarcar el bon moment de joc que portar tot l’equip en general tant en l’apartat exterior com en l’apartat interior. En l’aspecte estadístic podem dir que som 3è equip en Defensa i som el 5er equip en Atac.

 

 Sobre el nostre rival, el Physic GM CB Igualada  porta  7 victòries i 15 derrotes.  També que cal dir que solament han disputat 11 partits en tot lo que portem  de temporada a domicili , amb un balanç de solament dos victòries (El Vendrell (89-101) i  Roser A (70-71)) i 9 derrotes (Andorra B (90-84), A.E.S.E. A (55-53), Castellbisbal A (64-60), Reus Ploms A (86-70), Martorell-Solvin (76-60),  CN Sabadell A (69-62), Jac Sants (98-93) , Castellar A (72-61), Artes A(90-81)). Per tant, podem observar com fins a mitjans del desembre no van ser capaços de guanyar el seu primer partit a domicili. En l’aspecte estadístic podem dir que és el  14è equip  en Defensa  i és el 7è equip en Atac.

 

 En el aspecte tècnic, podem dir que es un equip  que probablement sigui millor exteriorment  que interiorment ,  degut a la  qualitat dels seus jugadors exteriors principalment la de Marc Sese i Jordi Torres, però sense discriminar el seu joc interior com poden ser Manel Roca. si tenim en compte les estadístiques dels últims partits, en canvi, en l’aspecte defensiu, és un dels pitjors  equips en defensa  del grup ja que  reben una mitjana de 77 punts per partit degut a que no els importa jugar a un partit a molts punts, per tant, no despleguen una gran defensa, la qual cosa fa que els atacs de l’equip rival  siguin còmodes. En l’aspecte ofensiu,  és el 7è millor  equip en atac del grup, fins al punt que promitja una mitjana de 76 punts per partit. El CB Igualada es un equip relativament amb bons percentatges de tir de camp sobretot des de la línia  de 3 punts, per tant, amb un bon percentatge de tir de camp  i  que té un bon joc  exterior  en atac, però encara aixì fan un joc ràpid i que no desperdicien en cap moment el joc ràpid, la qual cosa moltes vegades es un defecte perquè pot ocasionar moltes errades i pèrdues de pilotes que alhora provoquen nerviosisme dintre de l’equip durant el partit.  Jugadors a destacar del Physic GM CB Igualada A: Sese M., Torres J., Roca M. i Fons C.

 

 En definitiva, partit  en el qual s’enfronten el 1er classificat  i el 13è classificat, per tant, duel de 2 equips amb diferents objectius. Al partit d’anada, els nostres van guanyar per 71-74.

 

El partit es disputa dia 17 de Març de 2013 a partir de les 19:00 al Pavello de Pardinyes contra Physic GM CB Igualada A

 

CatalanEnglishSpanish