VS               

 

El CB Pardinyes Copa Catalunya torna a la competició desprès de les vacances de setmana santa i per tant, afronta la 25a Jornada a casa  davant d’un equip de la part alta de la classificació. El CB Pardinyes ve de guanyar  en l’última jornada a domicili  a la pista del Reus Deportiu A  i d’aquesta manera encadenar 7 victòries consecutives . En la 25a Jornada, haurà de rebre la visita  del  6è classificat del grup com és el River Andorra B,  que ve de guanyar  en l’última jornada a casa davant del Reus Ploms A  (82-75).

Els nostres, venen de guanyar en l’última jornada a domicili a la pista del Reus Deportiu  A  i d’aquesta manera encadenar 7 victòries consecutives. Per tant, podem dir que l’equip  es troba en  un moment  bo de joc   i ho intentaran aprofitar per tornar a guanyar, i d’aquesta manera poder consolidar encara més  la plaça en la zona de playoff d’ascens, i més concretament,  el liderat del grup.  Principalment cal remarcar el bon moment de joc que portar tot l’equip en general tant en l’apartat exterior com en l’apartat interior. En l’aspecte estadístic podem dir que som 2on equip en Defensa i som el 4rt equip en Atac.

Sobre el nostre rival, el River Andorra B  porta  14 victòries i 10 derrotes. Cal dir que venen d’una ratxa positiva de  3 victories consecutives.  També que cal dir que solament han disputat 12 partits en tot lo que portem  de temporada a domicili , amb un balanç de  5 victòries (Jac Sants (59-88), Castellbisbal A (85-87), CN Sabadell A (67-83), Igualada A (80-89) i  Artes A(89-94) ) i 7 derrotes (Reus Deportiu A (62-46), A.E.S.E. A (77-75), Reus Ploms A (83-82), Martorell-Solvin (83-76), El Vendrell (94-93), Castellar A (80-75) i Roser A (89-81)).  En l’aspecte estadístic podem dir que és el  12è equip  en Defensa  i és el millor equip en Atac.

 En el aspecte tècnic, podem dir que es un equip  que probablement sigui un equip complet  degut a la  qualitat dels seus jugadors exteriors principalment la de Xavier Galera, però sense discriminar el seu joc interior com poden ser Rafa Casals. si tenim en compte les estadístiques dels últims partits, en canvi, en l’aspecte defensiu, és un dels pitjors  equips en defensa  del grup ja que  reben una mitjana de 77 punts per partit degut a que no els importa jugar a un partit a molts punts, per tant, no despleguen una gran defensa, la qual cosa fa que els atacs de l’equip rival  siguin còmodes. En l’aspecte ofensiu,  és el  millor  equip en atac del grup, fins al punt que promitja una mitjana de 82 punts per partit. El River Andorra B   es un equip relativament amb bons percentatges de tir de camp, sobretot des de la línia de 6,25, per aquest motiu fan un joc ràpid i que no desperdicien en cap moment el joc ràpid continu, la qual cosa moltes vegades es un defecte perquè pot ocasionar moltes errades i pèrdues de pilotes.  Jugadors a destacar del River Andorra B: Galera X.,  Marin D., Fernandez O., Gabriel C. i Casals R.

En definitiva, partit  en el qual s’enfronten el 1er classificat  i el 6è classificat, per tant, duel de 2 equips amb diferents objectius. Al partit d’anada, els nostres van perdre per 90-72. També podem dir, que en tot lo que portem de 2a Volta,  el Flor de Vimbodi Pardinyes i el River Andorra B són els millors equips en tot lo que portem de segona volta.

El partit es disputa dia 7 d’Abril  de 2013 a partir de les 19:00 a la pista al Pavello de Pardinyes contra River Andorra B.

 

CatalanEnglishSpanish