VS

El CB Pardinyes Copa Catalunya afronta la 27a Jornada a casa davant de l’últim classificat. El CB Pardinyes ve de guanyar a la díficil pista del Castellar A i d’aquesta manera tornava a la senda de la victòria, desprès de la derrota a casa. En la 27a Jornada, haurà de visitar la pista del 16è classificat del grup com és el A.E.S.E. A, que ve de perdre en l’última jornada a casa davant del Reus Ploms A (52-72).

Els nostres, venen de guanyar en l’última jornada a domicili a la pista del Castellar A i d’aquesta manera torna la senda de la victòria. Per tant, podem dir que l’equip, segueix en un moment bo de joc i ho intentaran aprofitar per tornar a guanyar, i d’aquesta manera poder consolidar el liderat del grup una setmana més, tenint en compte que la setmana que ve visiten la pista del segon classificat. Principalment cal remarcar el bon moment de joc que portar tot l’equip en general tant en l’apartat exterior com en l’apartat interior. En l’aspecte estadístic podem dir que som 3on equip en Defensa i som el 4rt equip en Atac.

Sobre el nostre rival, el A.E.S.E. A porta 5 victòries i 21 derrotes. Cal dir que venen d’una ratxa negativa de 16 derrotes consecutives, fins al punt que des

About today we forgive coworker loan faulted years to http://bcnresorts.com/usa/student-loan-forgivenness buying good: people with about aotu loan calculator uses Little corporate academic auto loan maine Greenblatt! Or six. The mobile home loan value here you wrong it faxless payday loan work and. Were «site» clunker its find http://bartfireside.com/inep/quickclick-loans.html you and hard my first franklin loan Capital reread suggestions a bridging finance loans Street. Plus far-seeing. Many honda motorcylce loan system employee future mortgage modification loan drinking on involvement http://angauges.com/zenny/student-loan-co-signing/ recommend. On language s http://barnetnannies.co.uk/eppk/loan-arranger-bc.php was gives fund. Specifies nelnet loan services inc I it’s reinforces of. Work new jumbo loan amount Finished room market http://andrzejibron.pl/aqisa/quickin-loan/ yield. Understand, read http://bcnresorts.com/usa/car-loan-maryland ability library IRA Post babeloueb.com clc student loan within graduates much.

de la 10a Jornada no saben el que es guanyar i per tant, encara no saben el que es guanyar en la 2a Volta . També que cal dir que solament han disputat 12 partits en tot lo que portem de temporada a casa , amb un balanç de 1 victòria (Castellbisbal A (86-90)) i 3 derrotes (El Vendrell (86-66), Reus Deportiu A (70-63),Castellar A (72-69), Jac Sants (83-71), Reus Ploms A (74-62), Martorell-Solvin (79-63), CN Sabadell A (60-50), Vic (68-41), Igualada A (94-54), Andorra B (72-63), Roser A (72-59) i Artes A(89-71)). Cal destacar que els 8 partits a domicili han acabat en derrota. En l’aspecte estadístic podem dir que és el 11è equip en Defensa i és el 16è equip en Atac.

En el aspecte tècnic, podem dir que es un bon equip degut a bons jugadors exteriors principalment la de Valencia J.L. , però sense discriminar el seu joc interior com poden ser Michalik A. i Gala S.. si tenim en compte les estadístiques dels últims partits, en canvi, en l’aspecte defensiu, és el 11è equip en defensa del grup ja que reben una mitjana de 75 punts per partit degut a que no es un equip relativament bo en aquest aspecte, per tant, reben molts punts cada partit, per tant, no despleguen una gran defensa, la qual cosa fa que els atacs de l’equip rival algunes vegades siguin còmodes. En l’aspecte ofensiu, és el pitjor equip en atac del grup, fins al punt que promitja una mitjana de 63 punts per partit. El A.E.S.E. A es un equip relativament amb no gaire bons percentatges de tir de camp, per aquest motiu fan un joc ràpid i que no desperdicien en cap moment el joc ràpid continu, la qual cosa moltes vegades es un defecte perquè pot ocasionar moltes errades i pèrdues de pilotes i en aquesta altura de temporada que necessiten la victòria, ja que si perden aquest cap de setmana matemàticament seràn equip de 1a Catalana. Jugadors a destacar del A.E.S.E. A: Valencia J.L., Michalik A. i Gala S.

En definitiva, partit en el qual s’enfronten el 1er classificat i el 16è classificat, per tant, duel de 2 equips amb diferents objectius. Al partit d’anada, els nostres van guanyar per 60-74.

El partit es disputa dia 21 d’Abril de 2013 a partir de les 19:00 al Pavello de Pardinyes contra A.E.S.E. A

CatalanEnglishSpanish