VS    

 

El CB Pardinyes Copa Catalunya  afronta la 29a Jornada a casa  davant del Castellbisball A. El CB Pardinyes ve de guanyar a la pista del segon classificat, Climasol-Roser A i d’aquesta manera assegurar-se matemàticament el liderat del grup 1 de Copa Catalunya. En la 29a Jornada, hauràn de rebre la vista  del  12è classificat del grup com és el Castellbisbal  A,  que ve de perdre en l’última jornada a casa davant  del Reus Ploms A  (73-88).

Els nostres, venen de guanyar en l’última jornada a la pista del Climasol-Roser A  i d’aquesta manera  assolir l’objectiu de ser primers matèmaticament en la fase regular de la lliga. Per tant, podem dir que l’equip, segueix  en  un moment  bo de joc   i ho intentaran aprofitar per tornar a guanyar, i d’aquesta manera poder acabar amb les màximes victories possibles en la fase regular, per aixì afronta amb més moral l’eliminatoria de la final A-8.  Principalment cal remarcar el bon moment de joc que portar tot l’equip en general tant en l’apartat exterior com en l’apartat interior. En l’aspecte estadístic podem dir que som 3è equip en Defensa i som el 3è equip en Atac.

Sobre el nostre rival, el Castellbisbal  A  porta 10 victòries i 18 derrotes. Cal dir que venen d’una ratxa negativa de 4 derrotes consecutives.  També que cal dir que solament han disputat 14 partits en tot lo que portem  de temporada a domicili , amb un balanç de  5 victòries (El Vendrell (77-78),Reus Deportiu A (59-87),Vic (71-77), Igualada A (80-86) i A.E.S.E. A (63-71)) i 9 derrota  (CN Sabadell A (77-75),Castellar A (86-72), Climasol-Roser A (72-58), Jac Sants (95-88), Reus Ploms A (82-64),Martorell-Solvin (85-81), Grup Barna A (69-67), Andorra B (88-82) i Artes A(78-69)) . Cal destacar que de les 10 victòries que porten 5 de elles han sigut com a visitant.  En l’aspecte estadístic podem dir que és el  10è equip  en Defensa  i és el 12è equip en Atac.

 En el aspecte tècnic, podem dir que es un  equip relativament millor des de la vessant de jugadors interiors com la de Gonzalez  O.  i Santandreu J., però sense discriminar el seu joc exterior com poden ser Balague S.  i Gomez O. si tenim en compte les estadístiques dels últims partits, en canvi, en l’aspecte defensiu, és el 10è  equip en defensa  del grup ja que  reben una mitjana de 75 punts per partit degut a que  es un equip que rep relativament massa punts  en aquest aspecte cada partit, per tant,  han de fer servir variables defensives per poder dificulta l’atac de l’equip rival. En l’aspecte ofensiu,  és el  12è equip en atac del grup, fins al punt que promitja una mitjana de 72 punts per partit. El Castellbisbal  A  no  es un equip relativament amb  bons percentatges de tir de camp, però cal dir que moltes vegades tiren molt més de de la línia de 6,25 que de 2 punts, per aquest motiu fan un joc ràpid i obert, encara aixì, no els importa un partit a un ritme més suau, però, això no vol dir que no desperdicien en cap moment el joc ràpid continu, la qual cosa moltes vegades es un defecte perquè pot ocasionar moltes errades i pèrdues de pilotes i en aquest partit que es juguen molt pot ser un problema.  Jugadors a destacar del Castelbisbal A:  Gonzalez  O.,   Santandreu J.,  Balague S. i  Gomez O.

En definitiva, partit  en el qual s’enfronten el 1er classificat  i el 12è classificat, per tant, duel de 2 equips, en el qual el Flor de Vimbodi Pardinyes ja assolit el seu objectiu i el CB Castellbisbal A es jugar el factor pista en el Play-out de la Permanencia en la Copa Catalunya. Al partit d’anada, els nostres van guanyar per 64-72.

El partit es disputa dia 5 de Maig  de 2013 a partir de les 19:00 en el Pavello de Pardinyes davant el Castellbisbal A.

CatalanEnglishSpanish