Cliqueu damunt la foto per veure més fotos del partit

El FLOR DE VIMDODI PARDINYES LLEIDA ha tornat a guanyar a casa i ho ha fet davant un rival directe de la part alta de la classificació com és  el Reus Ploms A per 76-71.

Durant en el primer període cap dels dos equips aconseguia imposar el seu ritme de joc tant en l’aspecte ofensiu com defensiu, encara així els locals acabaven 4 punts a sobre. En el segon període el partit, el Flor de Vimbodi Pardinyes  va  aconseguir trencar el partit desprès d’un parcial de 15-9 (34-24) en els primers 7 minuts degut a un encert capa cistella, i desprès també a l’aspecte rebotejador sobretot en defensa, que propiciaven accions ràpides en atac. Amb tot això va aconseguir que el Flor Vimbodi Pardinyes s’anés al descans amb una renta favorable de 8 punts a favor (38-30).

A la represa, el partit continuava amb el domini per part del Flor Vimbodi Pardinyes  en el marcador, degut a la bona defensa dels locals i sobretot a l’aspecte rebotejador que continuaven dominant els locals i a l’encert des de la línia de 6,25 amb 4 triples de Rivas;  fins al punt, de que els locals van arribar a la màxima diferència  al minut 6 del tercer quart que va ser de 13 punts (54-41). Encara que en els últims 2 minuts, els visitants, a través des de la línia de tirs lliures, van fer un parcial de 10-2, que ocasionava que acabés el tercer quart amb solament 5 punts a favor del Flor Vimbodi Pardinyes. L’últim quart, es mantenia l’igualtat en tot el quart, fins al punt que la màxima diferència que aconseguien els locals en el darrer quart era de 5 punts durant els primers 9 minuts. En l’últim minut, amb el marcador 70-67 afavor dels locals, un triple de Sevillano ampliava la diferència a 6 punts  i donava la victòria definitivament al Flor Vimbodi Pardinyes. Al final , el marcador va ser de 76-71 afavor del Flor Vimbodi Pardinyes. Amb aquesta victòria del Flor Vimbodi Pardinyes aconsegueix el liderat del Grup 1 de Copa Catalunya Masculina.

Els màxims anotadors del partit van ser: Rivas amb 20 punts per part del FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES LLEIDA; i  Paricio J. amb 17 punts respectivament per part del Reus Ploms “A”.

76 FLOR DE VIMDODI PARDINYES LLEIDA: Vidal (12); Sevillano (10); Ruiz (7); Villegas(-); Lopez (18); Piñol(-); Vallverdú (5); Domingo (4); Kora(-); Rivas (20);

71 ZAMAR 2000- PLOMS SALLE – REUS A: Montane (3); Martinez (13); Paricio (17); Cubillas(11); Mesa (9); Penas (13); Vall (2); Sardà (-); Huertas (3)

El pròxim  partit es  el  dia 3 de Febrer de 2013 a partir de les 12:15 a la pista del Jac Sants.