Cliqueu damunt la foto per veure més fotos del partit. ( Fotos realitzades per Jordi Gine)

El FLOR DE VIMDODI PARDINYES LLEIDA ha tornat a guanyar a casa i ho ha fet davant un rival de la part mitjà baixa de la classificació com és  el CB Vic-Universitat de Vic per 85-61.

El partit començava a un bon inici per part del Flor de Vimbodi Pardinyes, que graciés a l’aspecte rebotejador que li permetia tenir accions ràpides i també segones opcions en atac però, encara aixì no aconseguia desplegar-se del marcador, degut al gran encert dels visitants en els tirs a mitja distància. Però, el Flor de Vimbodi, en els últims 5 minuts del primer quart, com a conseqüència d’un parcial de 13-8,  aconseguia finalitzar el primer quart guanyant per 5 punts  (24-19).

En el segon període el partit, el Flor de Vimbodi Pardinyes va dificultar molt més encara els  atacs del CB Vic a partir de robar pilotes que permetien accions ràpides i també gràcies a l’encert en els tirs lliures, que aconseguien que el Flor de Vimbodi fes un parcial de 19-4, que trencava definitivament el partit a favor dels locals. Al descans, el Flor de Vimbodi Pardinyes guanyava per 17 punts (47-30).

A la represa, els locals seguien amb el bon joc i la bona intensitat defensiva desplegada al segon quart, en canvi, els visitants, de la mà dels jugadors Costa i Ballell (20 punts dels 31 que van fer en tota la segona part) , mantenien en partit als seus i per tant,  provocaven la diferència entre els 2 equips no fos més gran. Encara aixì, el Flor de Vimbodi Pardinyes va ampliar  la diferència fins als 24 punts finals (85-61).

Amb aquesta victòria del Flor Vimbodi Pardinyes reforça el liderat del Grup 1 de Copa Catalunya Masculina.

Els màxims anotadors del partit van ser: Ruiz amb 19 punts per part del FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES LLEIDA; i  Costa  amb 26 punts respectivament per part del C.B.Vic-Universitat de Vic.

85 FLOR DE VIMDODI PARDINYES LLEIDA: Vidal (2); Sevillano (14); Ruiz (19); Villegas(-); Lopez (17); Saiz(-); Vallverdú (11); Domingo (14); Rivas (8);

61 C.B. VIC-UNIVERSITAT DE VIC: Freixas (-); Verdaguer J. (-); Casellas (5); Verdaguer L. (-); Masnou (8); Comas (-); Peruga(2); Juvanteny (-); Prat (-); Espaulella(3); Ballell (17); Costa (26).

El pròxim  partit es  el  dia 9 de Març de 2013 a partir de les 18:00 a la pista del AB El Vendrell A.