vs   

El CB Pardinyes Copa Catalunya afronta la 21a Jornada a domicili  davant un equip de la part baixa de la classificació. El CB Pardinyes ve de guanyar   en l’última jornada a domicili  a la pista del CN Sabadell A i d’aquesta manera encadenar 3 victòries consecutives . En la 21a Jornada, haurà de rebre la visita del  11è classificat del grup com és el CB Vic,  que ve de guanyar en l’última jornada a casa davant el Reus Ploms A  (67-54).

 Els nostres, venen de guanyar en l’última jornada a la pista del CN Sabadell A i d’aquesta manera encadenar 3 victòries consecutives. Per tant, podem dir que l’equip  es troba en  un moment  bo de joc   i ho intentaran aprofitar per tornar a guanyar, i d’aquesta manera poder mantenir-se en la zona de playoff d’ascens, i més concretament,  el liderat del grup.  Principalment cal remarcar el bon moment de joc que portar tot l’equip en general tant en l’apartat exterior com en l’apartat interior. En l’aspecte estadístic podem dir que som 3è equip en Defensa i som el 5er equip en Atac.

 Sobre el nostre rival, el CB Vic  porta  8 victòries i 12 derrotes i , porta 2 victòries consecutives. També que cal dir que solament han disputat 9 partits en tota la temporada a domicili , amb un balanç de 3 victòries ( Castellbisbal A (67-79), a CN Sabadell (57-63), a Artes (60-63)) i 6 derrotes (A.E.S.E. A (79-71), Reus Ploms A (71-64),  Martorell-Solvin (69-58),  Igualada (76-61) ,  Andorra B (79-71) i Roser A (92-54)). Per tant, podem observar com la meitat de les derrotes del CB Vic han sigut com a visitant, és a dir, 6 derrotes de les 12 en total que porten en la temporada. En l’aspecte estadístic podem dir que és el 5è equip  en Defensa   i és el 14è equip en Atac.

 En el aspecte tècnic, podem dir que es un equip relativament jove i que probablement sigui millor  exteriorment que interiorment,  degut a la  qualitat dels seus jugadors exteriors com poden ser Verdaguer L. i Ballell, però sense discriminar el seu joc exterior com poden ser Peruga i  Costa X. si tenim en compte les estadístiques dels últims partits, en canvi, en l’aspecte defensiu, és el 5è  equip en defensa  del grup ja que  reben una mitjana de 71 punts per partit degut a la gran intensitat defensiva que despleguen, la qual cosa fa que els atacs de l’equip rival no siguin còmodes i moltes vegades provoquin molts errors. En l’aspecte ofensiu,  és un dels pitjors  equips en atac del grup, fins al punt que promitja una mitjana de 67 punts per partit. El CB Vic es un equip jove i  que té un bon joc exterior e interior en atac, però encara aixì no desperdicien en cap moment el joc ràpid degut a la seva joventut, la qual cosa moltes vegades es un defecte perquè pot ocasionar moltes errades i pèrdues de pilotes.  Jugadors a destacar del CB Vic: Peruga D., Ballell  G., Costa  X. i Verdaguer L.

 En definitiva, partit  en el qual s’enfronten el 1er classificat  i el 11è classificat, per tant, duel de 2 equips amb diferents objectius. Al partit d’anada, els nostres van guanyar per 72-87.

 

 El partit es disputa dia 3 de Març de 2013 a partir de les 19:00 al Pavello de Pardinyes contra CB Vic.

CatalanEnglishSpanish