VS   

El CB Pardinyes Copa Catalunya afronta la 15a Jornada amb ganes de torna a la sena de la  victòria davant la seva afició, desprès de perdre en l´última jornada a casa, davant el Climasol-Roser A a casa. En la 15a Jornada, haurà de rebre la visita al Pavello de Pardinyes al 5è classificat del grup com és el CB Artes A, que ve de perdre en l’última jornada a casa seva davant el Reus Ploms (80-83).

 Els nostres  es troben en  un moment  bo de joc i d’actitud  i ho intentaran aprofitar per tornar a guanyar  a casa, desprès de perdre l’últim partit a casa davant el Climasol-Roser A.  Principalment cal remarcar el bon moment de joc  de dos jugadors com són Pau López i Sergi Ruiz en el apartat exterior i Ricky Rivas en l’apartat de jugadors interiors. En l’aspecte estadístic podem dir que som 5è equip en Defensa i som el 4er equip en Atac.

Sobre el nostre rival, el CB Artes  A porta  9 victòries i 5 derrotes i , porta 2 derrotes consecutives, davant el Jac Sants i Reus Ploms. En l’aspecte estadístic podem dir que és  l’equip que 13er en Defensa i és el 2on equip en Atac.

En el aspecte tècnic, podem dir que es un equip que rep molts punts en defensa, sobretot, ho demostra el fet  que sigui uns dels pitjors  equips en l’aspecte defensiu de la  competició. En l’aspecte ofensiu, es un equip amb molt control del ritme del partit, gràcies a que disposen  d’uns dels millors bases de la lliga, com es Roger Portella( probablement juntament amb Pau Lopez, els dos millors bases de la competició de Copa Catalunya), amb un atac molt estàtic degut a un bon joc interior, però no els importa en cap moment  porta un ritme ràpid ple de contraatacs, tot això ho demostra el fet que es el segon millor atac del grup 1. Jugadors a destacar del CB Artes  A: Portella i Vinyas .

En definitiva, partit  en el qual s’enfronten el 2è classificat  i el 5er classificat, per tant, duel de 2 equips amb el mateix objectiu i duel de 2 grans bases com són Pau López i Roger Portella, esperem que surtir guanyador el primer.

El partit es disputa dia 20 de Gener de 2013 a partir de les 19:00 al Pavello de Pardinyes contra el CB Artes A.

CatalanEnglishSpanish