ESTADÍSTIQUES: http://www.basquetcatala.cat/recursos/estadistiques/2012/037/101/01/30/0803450025001000.pdf

Victòria del Artés en un partit en què necessitaven guanyar per mantenir les opcions de jugar la fase d’ascens. A causa dels resultats d’altres equips no han pogut aconseguir-ho.
Aquesta necessitat va empènyer amb una mica més de força als locals que als visitants que estaven pensant més en la preparació de l’anada de l’eliminatòria d’ascens a lliga EBA.
De totes maneres, el Flor de Vimbodi va començar molt fort amb un ritme altíssim i una fluïdesa ofensiva molt destacable. En defensa no estaven sòlids i éso portava la igualtat al marcador.
En el segon quart es va millorar defensivament i se’n va anar amb 4 punts de diferència a favor dels visitants.
Però, després del descans, la necessitat de guanyar dels locals es va fer present en forma d’intensitat, encert i estat anímic. Artés va jugar un gran tercer quart mentre que Pardinyes va sortir fred del descans. Aixó va permetre una renda de 10 punts a favor d’Artés que ja es va mantenir fins al final del partit.
Des d’aquí felicitem la gran temporada d’Artés i especialment a Jordi Estany (entrenador). Ara Pardinyes haurà de realitzar els ajustos necessaris per ser tan competitius com han estat a la lliga regular. Comença aquest cap de setmana la primera eliminatòria de fase d’ascens i esperem recuperar a tots el jugadors

 92 C.B. ARTES “A”: Garcia (7); Burges E. (2); Sensat (6); Feliu (2); Burges P.(15);  Illa (5); Boja (5); Vinyas (17); Samara (4); Portella (29)

79 FLOR DE VIMDODI PARDINYES LLEIDA: Vidal (10); Peinado (-); Ruiz (11); Villegas(-); Lopez (13); Barbera (-); Saiz (16); Vallverdú (-); Domingo (14); Rivas (15); Sevillano (-)

CatalanEnglishSpanish