Cliqueu damunt la foto, per veure més fotos del partit

ESTADÍSTIQUES:

El FLOR DE VIMDODI PARDINYES LLEIDA ha perdut de manera contundent, el tercer partit a casa en tot lo que portem de la temporada davant el Castellbisbal A per 49-84.  Cal esmentar que el Flor de Vimbodi Pardinyes afrontava aquest partit amb 2 baixes com són Rivas i Sevillano, però, per altra banda, estaven convocats  3 jugadors de la base del Flor de Vimbodi Pardinyes com són Barbera, Kora i Reulli.

El partit començava a un bon inici per part del Castellbisbal A, que graciés a l’intensitat defensiva i al fet que es jugava molt més ells que el Flor de Vimbodi Pardinyes, provocava una millor sortida en el partit dels visitants, que li permetia tenir accions ràpides i també segones opcions en atac, fins al punt, que aconseguia desplegar-se del marcador. Però, el Flor de Vimbodi, degut al poc encert en atac i  al poc moviment de pilota no era capa d’apropar-se al marcador, amb lo qual, els visitants aconseguien finalitzar el primer quart guanyant ja per 14 punts  (8-22). En el segon període el partit, els locals continuaven sense troba encert de cara a cistella i si afegim que un parcial dels visitants en els primers 6 minuts de 5-13, provocava que aquestos ampliessin la diferencia fins als 22 punts. Al final s’anava al descans, el Flor de Vimbodi Pardinyes  perden per  17 punts (22-39).

A la represa, els visitants seguien amb el bon joc i la bona intensitat defensiva, en canvi, els locals, de la mà dels jugadors Ruiz i Domingo (19 punts dels 27 que van fer en tota la segona part) , mantenien la diferencia i per tant,  provocaven que la diferència entre els 2 equips no fos més gran. Encara aixì, el Castellbisbal A va ampliar  la diferència fins als 35 punts finals (49-84).

Els màxims anotadors del partit van ser: Domingo amb 15 punts per part del FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES LLEIDA; i  Balague amb 19 punts respectivament per part del Castellbisbal “A”.

49  FLOR VIMDODI PARDINYES LLEIDA: Vidal (9); Reulli (-); Ruiz (14); Villegas (5); Lopez (3); Kora (-); Saiz (-); Vallverdu (3); Domingo (15); Barbera (-); Rivas(-)

84 CB CASTELLBISBAL A: Gomez O. (11); Balague S.(19); Bosh M. (-); Lopez D. (-); Lopez C.(4); Cambrubi A. (8); Solomando J. (5); Jimenez A. (9); Calbete G. (11); Santandreu J. (-); Gonzalez O. (13); El Haitout A.(4)

El pròxim  partit es  el  dia 11 de Maig de 2013 a partir de les 18:00 a la pista del Artes A.