Partit disputat a la pista de l’Artesa de Segre en el que des de el primer quart els locals van agafar un avantatge de 10 punts degut als errors defensius d’un Pardinyes lluitador però amb poc encert de cara a cistella.

A la segona meitat els visitants van sortir més forts al darrera i aprofitant la pressió a tota la pista van aconseguir posar-se per davant al marcador.

A mitjans de l’últim quart, però van pagar l’esforç i la curta banqueta es va notar, acabant el partit per sota de 12 punts però amb la sensació d’haver lluitat fins al final i amb un regust que va deixar les decisions arbitrals en moments decisius que van afavorir els interessos locals.

57 CENG CALVET : Berengueres (4); Cluet (-); Jubete (7); Tico (5); Balaguero(-); Calvet (-); Coca (-); Llados (18); Del Rio (10); Serentill (6); Font (-); Maluquer (6);

45 FLOR DE VIMDODI PARDINYES: Gil (4); Navas (3); Girones (10); Garcia (2); Barbera(14); Retuerta(6); Sanchez(7); Redo(-).

El pròxim  partit es  el  dia 10 de Març de 2013 a partir de les 19:00 al Pavello de Pardinyes contra Borges B