El FLOR DE VIMDODI PARDINYES LLEIDA  va tornar a guanyar a domicili, i segueix en la part alta de la classificació. Aquesta vegada en contra tenia el A.E.S.E. “A” al qual ha guanyat  per un marcador de 60-74.

El partit va comença amb igualtat degut a la falta d’encert capa cistella per part dels dos equips, però aquesta igualtat solament va durar els 6 primers minuts, a partir d’ahi el Flor de Vimbodi Pardinyes  va fer un parcial de 4-13 que va provocar que trenquessin el partit i acabés el primer quart 9 punts a favor dels visitants. El segon quart, el Flor de Vimbodi Pardinyes va mantenir la diferencia la qual es va moure entre els 10-14 punts de diferencia durant el quart, graciés a la gran concentració i a la gran defensa que van fer, en canvi, el AESE A va pujar la línia defensiva i va intentar retallar diferencies, encara així el Flor de Vimbodi Pardinyes es va anar al descans amb 12 punts a sobre (30-42). La segona part,  va continuar pel mateix camí que la primera i el Flor de Vimbodi Pardinyes va continuar amb la serietat i concentració en la part defensiva i en la part ofensiva va continuar amb el encert, fins al punt, d’obtenir a falta de  3 minuts per acabar el partit assolia la màxima diferencia del partit que va ser de 21 punts a favor dels visitants, en canvi, el AESE A va  fer lo mateix que en la primera part, però amb la diferència que es va trobar davant un rival superior a ells.  L’AESE A, en els 2 últims minuts va maquillar el partit fins al punt de solament perdre de 14 punts (60-74). Amb aquesta victòria el Flor de Vimbodi Pardinyes Lleida continuar empatat en el liderat del grup.

Els màxims anotadors del partit van ser: Lopez amb 17 punts per part del CB PARDINYES LA FLOR VIMBODÍ. i  Gala i Valencia amb 12 punts respectivament per part del A.E.S.E. “A”.

60 A.E.S.E “A” : Rubio (2); Gala (12); Valencia (12); Bonet (8); Alcolea (3); Pujol (3); Baños(4); Sala(-); Michalik(8); Barreda (-); Torres (5); Martin (3).

74 LA FLOR DE VIMDODI PARDINYES LLEIDA: Vidal (7); Sevillano (13); Ruiz (9); Villegas(4); Lopez (17); Mputela (6); Piñol(-); Vallverdú (8); Domingo (10); Rivas (-);

El pròxim partit es el dia 15 de Desembre de 2012 en el Pavello de Pardinyes a les 18:00 contra Climasol-Roser «A».