VS 

El CB Pardinyes Copa Catalunya afronta la 12a Jornada amb ganes de continuar amb la sena de la  victòria i el que és més important, tornar a guanyar a domicili i començar a ser fort també fòra de casa. Cal recordar que les 3 derrotes  han sigut a domicili.

Per tant, els nostres  es troben un moment  bo de joc i d’actitud  i ho intentaran aprofitar per aconseguir una nova victòria a domicili en una díficil pista com és la del AESE A. Cal remarcar la bona línia en la que es troben dos jugadors del equip com són el base Pau López i  Pol Domingo.

Sobre el nostre rival, el AESE A solament ha perdut un partit a casa i portar un 5-1 com a local. L´únic partit perdut va ser contra el Climasol Roser A per 58-83. Però cal remarcar que ha guanyat com a local al River Andorra B i al CB Artes A, en  l’últim partit que han disputat com a local. Per tant, díficil molt complicada, en la qual s’han vist partits molt disputats i que s’han decidit per petits detalls. Encara que ve de perdre en l’última jornada a la pista del Reus Ploms per 12 punts de difèrencia.

En el aspecte tècnic, podem dir que es un equip  intens en defensa, sobretot a casa, ho demostra el fet de l’igualtat en els partits que han disputat com a local. En l’aspecte ofensiu, es un equip que no té por a l’hora de jugar-se’la desde la línia de 6,25, van molt  forts al rebot ofensiu encara que això provoca que no tinguin un molt bon  balança defensiu. Jugadors a destacar del AESE A: Valencia , Michalik i Alvarez.

En definitiva, partit que serà molt igualat en el qual s’enfrenten el tercer classificat  i el 8è classificat.

El partit es disputa dia 1 de Desembre de 2012 a partir de les 17:30 a la pista del A.E.S.E. A.

CatalanEnglishSpanish