VS

El CB Pardinyes Copa Catalunya afronta la 13a Jornada amb ganes de continuar amb la sena de la  victòria i el que és més important, contnuar invictes a casa, que en un grup tan igualtat en la part de dalt això es molt important. Però en aquest partit també hi ha un doble motiu, a part de continuar invictes a casa, també està en joc el liderat del grup 1 de Copa Catalunya Masculina.

 Els nostres  es troben en  un moment  bo de joc i d’actitud  i ho intentaran aprofitar per aconseguir  una nova victòrria davant l’afició.  Principalment cal remarcar el bon moment de joc  de dos jugadors com són Pau López i Pol Domingo i també cal recordar el retorn de Ricky Rivas. En l’aspecte estadístic podem dir que som 5è equip en Defensa i som el 3er equip en Atac.

Sobre el nostre rival, el Climasol-Roser A porta les mateixes victòries i derrotes que els nostres i una dada curiosa, els 3 partits que han perdut, els han perdut a domicili, més concretament a les pistes del Vic (93-80), Jac Sants (75-65) i Artes A (81-79).  Cal remarcar que en els últims dos partits a domicili han perdut. En l’aspecte estadístic podem dir que és  l’equip que menys punts rep (1er en Defensa) i és el 2on equip en Atac.

En el aspecte tècnic, podem dir que es un equip  intens en defensa, sobretot, ho demostra el fet  que sigui el equip que menys punts ha rebut en lo que portem de competició. En l’aspecte ofensiu, es un equip que jugar molt per als interiors ho demostra que el seu home més destacat sigui un interior, encara que tenen molt bona línia exterior, ademés van molt  forts al rebot ofensiu encara que això provoca que de vegades no tinguin un molt bon  balança defensiu. Jugadors a destacar del Climasol Roser A: Sada i Roure .

En definitiva, partit que serà molt igualat en el qual s’enfrenten el segon classificat  i el primer classificat i també perquè està en joc el liderat del grup.

El partit es disputa dia 15 de Desembre de 2012 a partir de les 18:00 al Pavello de Pardinyes contra Climasol-Roser A

CatalanEnglishSpanish