L’equip Senior A Copa Catalunya perd per 90-72

 El CB Pardinyes Copa Catalunya ha perdut a la pista del River Andorra «B» per 90-72 en la 10a Jornada de Copa Catalunya. Amb aquesta derrota trenca una ratxa de 5 victories consecutives i ademés suma la seva tercera derrota a domicili i de la temporada.

Sobre el partit, ha sigut un partit dominat de principi a fi pels andorrencs, que han sigut superiors als nostres en tot moment i la victoria es justa. Sobre els nostres, principalment que no han jugat el seu millor partit i que en cap moment han estat dintre del partit a pesar de tenir qualitat suficient com per a estar-hi.

Bueno, en definitiva seguir treballant i cambiar el chip  i ja pensar en el proper  partit que serà a casa davant l’afició contra Castellar i  aconseguir la victòria per a seguir invictes a casa.

90 BC RIVER ANDORRA “B”:   Manyoses(-), Iser (6), Farfan (16), Marin (4), De Oliveira (8), Prado (3), Fernandez(-), Gallardo(-), Galera (18), Marin (13), Malet (4), Gabriel (18)

72 CB PARDINYES LA FLOR DE VIMBODÍ: Vidal (10), Sevillano (5), Ruiz (10), Villegas(-), Lopez (10), Mputela (2), Piñol(-), Vallverdú (6), Domingo (19), Rivas (10)

El pròxim  partit es el dia 25 de Novembre de 2012 a partir de les 19:00 al Pavello de Pardinyes contra CB Castellar A.

CatalanEnglishSpanish