Pau López, màxim anotador del partit amb 26 punts

El CB PARDINYES LA FLOR VIMDODI  va tornar a guanyar a casa, i segueix invicte al Pavelló de Pardinyes. Aquesta vegada en contra tenia el CB Castellar “A” al qual ha guanyat  per un marcador de 82-74. Durant en el primer període cap dels dos equips aconseguia imposar el seu ritme de joc tant en l’aspecte ofensiu com defensiu, encara així els locals acabaven 5 punts a sobre. En el segon període el partit, els visitants,degut a les imprecisions del CB Pardinyes en atac i a la rapidesa dels atac per part dels visitants, aconseguien aquestos trencar el partit i  fins i tot van tenir la màxima diferencia del partit que van ser de 13 punts (25-38), tot això ho feia gràcies a la gran serietat que van tenir en defensa i a la rapidesa en l’execució del seus contraatacs que propiciaven cistelles fàcils, en canvi el CB Pardinyes degut a la lentitud del seu moviment de pilota i al poc ritme de atac i al cansanci feia que en atac no escollissin la millor opció i es precipitessin. Amb tot això el CB Castellar s’anava al descans guanyant de 10 punts (35-45).

A la represa, el CB Pardinyes ha pujat la seva actitud i intensitat defensiva i a partir de un ritme més ràpid de pilota en atac va provoca més moviment de pilota i tirs amb millor posició i més sols, tot això va provocar un  parcial de 19-7 afavor que va permetre que a falta de 2 minuts per acabar el tercer quart, el CB Pardinyes Flor de Vimbodi es tornes a ficar per davant desprès de anar tants minuts  al darrere en el marcador per tant, el CB Pardinyes havia fet lo més difícil. En la resta del tercer quart, ha continuat  la gran defensa dels locals que propiciava que deixessin amb 11 punts  solament als visitants, en canvi, en el marcador continuava l’igualtat, encara  que aquesta vegada acabaven el tercer quart amb 3 punts a favor del CB Pardinyes Flor de Vimbodi (56-59). L’últim quart, al principi del quart ha continuat l’igualtat cap equip s’aconseguia marxar, fins al punt que a falta de 2 minuts per al final el marcador era de empat a 70. Apartir de llavors, els locals han agafat el domini del partit a través del gran encert a cistella en els minuts finals del partit i a la concentració en defensa. En canvi, els visitants  no estaven propicis al encert capa cistella. Totes  aquestes  coses han fet que el CB Pardinyes aconseguís la victòria i lo més important de tot li permet situar-se líder empatats amb  dos equips més i també continuar invictes a casa.

Els màxims anotadors del partit van ser: Lopez amb 26 punts per part del CB PARDINYES LA FLOR VIMBODÍ  i  Garcia amb 15 punts respectivament per part del CB Castellar  “A”.

82 CB PARDINYES LA FLOR VIMDODI: Vidal (9); Sevillano (6); Ruiz (5); Villegas(4); Lopez (26); Mputela (7); Piñol(-); Vallverdú (9); Domingo (16); Rivas (-);

74 CB CASTELLAR “A” : Garcia (15); Gonzalez (7); Comellas (-); Termens (10); Cutrina(5); Pino (-); Caldera (9); Forne (13); Cadafalch (-); Ruiz (7); Benitez (8).

El pròxim  partit es el dia 1 de Desembre de 2012 a partir de les 17:30 a la pista del A.E.S.E. «A».