VS

 

El CB Pardinyes Copa Catalunya afronta la 11a Jornada amb ganes de refer-se de la derrota de l»última jornada a la pista del River Andorra «B»  i  sobretot de continuar amb l»imbatibilitat a casa , que solament dos equips més del grup tenen aquest plaer de encara no haver perdut cap partit a casa com són el Climasol Roser A i Martorell-Solvin.

Per tant, els nostres  es troben un moment  bo de joc i d»actitud  a pesar de la derrota a l»última jornada, això ho intentaran demostrar aquest diumenge davant l»afició . Cal fer esmentar del bon moment  de joc que viu el jugador Pol Domingo. No cal oblidar  que els  jugadors   intentaran reivindicar-se desprès de  la derrota del altre dia, per demostrar que va ser un mal dia i que si estan a la part alta de la classificació es per algo.

Sobre el nostre rival, el CB Castellar A solament ha guanyat un sol partit fòra de casa de les 5 sortides  que ha fet en lo que portem de competició. D»aquesta única victòria fa més d»un mes i va ser a la pista del Jac Sants, al qual va guanyar per 8 punts de diferencia. Però, encara aixì s»ha de Deze online casino’s zijn specifiek opgezet voor de Nederlandse markt. dir que ha tingut molt bons resultats a pesar de perdre a les pistes del Climasol Roser A (75-70) i Artes A (82-81).

En el aspecte tècnic, podem dir que es un equip molt intens en defensa, ho demostra pel fet que es la cinquena millor defensa de la competició, per tant, els nostres tindran moltes dificultats per  moure la pilota i en cap moment els deixaran fer cistelles fàcils. En atac, es un equip que no li preocupa jugar a alts marcadors, ho demostra perquè són el 8e millor  atac de la competició, en aquest aspecte som millors els nostres. Jugadors a destacar: Eric Forne i Dani Benitez.

En definitiva, partit que serà molt igualat en el qual s»enfrenten el segon classificat  i el 9è classificat.

El partit es disputa dia 25 de Novembre de 2012 a partir de les 19:00 al Pavello de Pardinyes contra el CB Castellar A.

CatalanEnglishSpanish