El CB Marbella ha estat a un pas d’ampliar la seva història com a club, ja que, després d’aconseguir l’ascens a la LEB Plata la temporada passada a Ponferrada, igual que nosaltres, l’equip andalús va quedar-se a una victòria de poder entrar al grup per lluitar per l’ascens. De fet, l’equip malagueny va quedar empatat amb el sisè classificat de la conferència Oest, l’Algeciras, amb 11 victòries i 11 derrotes, però el balanç amb l’equip gadità va fer que el Marbella acabés la primera fase en la setena posició.

Després d’aquest cop dur, els blancs i blaus lluitaran per no trencar la bona dinàmica i comencen la segona fase amb un balanç de 5 victòries i 5 derrotes en la setena posició de la classificació.

El Marbella arriba a la fase per la permanència com l’equip menys anotador dels sis representants de l’oest amb 69,8 punts anotats per partit. Tot i això, els de Marbella no deixen de ser perillosos i és que la bona defensa andalusa els fa destacar com l’equip que menys punts ha encaixat en la primera fase (70,7 punts per partit).

L’equip blanc i blau no gaudeix d’uns grans percentatges d’encert ni en tirs de dos, on és el cinquè amb un 45,9% (376/819) ni en triples, on és el quart, amb un percentatge d’encert del 31,1% sent l’equip que més llança des dels 6,75?m (190/611).

On si domina el Marbella és en el rebot on destaca per sobre de la resta amb quasi 40 rebots per partit, deixant clara la superioritat física de l’equip malagueny.

PUNTOS – 14,79
M. KIMBROUGH

ASISTENCIAS – 3,27
ADRIÁN FUENTES

REBOTES – 8,91
BRUNO DIATTA

RECUPERACIONES – 1,64
ADRIÁN FUENTES

MINUTOS – 29:31
ADRIÁN FUENTES

VALORACIÓN -12,14
BRUNO DIATTA

CatalanEnglishSpanish