El CB Clavijo és un clàssic de la Lliga LEB. L’equip de La Rioja fa més de 16 temporades que alterna entre la Leb Or i la Leb Plata i aquesta temporada 19/20 serà la segona consecutiva a la tercera categoria pels de Logroño després de disputar set temporades seguides a la LEB Or.

El CB Clavijo arriba a la fase per la permanència després de tancar una primera fase en la qual van tenir opcions d’entrar al grup de dalt fins a la darrera jornada, però una derrota en l’últim partit va fer que vegin perillar continuar a la Leb. Amb un balanç de 5 victòries i 5 derrotes amb els rivals directes de conferència, és l’equip que tanca la zona de salvació ocupant la sisena posició amb el mateix balanç que Marbella i La Roda.

Després de les 22 jornades de la primera fase, el CB Clavijo no destaca ni en la faceta anotadora ni en la defensiva donat que és un equip que anota 71,3 punts per partit i n’encaixa 72,3. Una mitjana que situa als de Logroño en la zona mitja-baixa d’entre els sis equips que representen la conferència oest.

És el tercer equip que més tira de dos, amb 851 intents, però és el quart equip pel que fa a l’encert, amb 436 tirs anotats (51,2%). Pel que fa al llançament de tres punts, el balanç és similar, ja que els riojans són el segon equip que menys ha tirat des de més enllà dels 6,75?m (493 llançaments), però n’ha anotat 155 (31,4%) situant-se així en la tercera millor posició.

PUNTOS – 14,05
BEAU JUSTICE

ASISTENCIAS – 7,79
MARCOS PORTÁLEZ

REBOTES – 3,93
JAVI MARÍN

RECUPERACIONES – 1,71
DANIEL MANCHÓN

MINUTOS – 28:23
BEAU JUSTICE

VALORACIÓN – 16,14
MARCOS PORTALEZ

CatalanEnglishSpanish