El Cadet Groc va desplaçar-se fins a Binéfar on no va poder aconseguir la victòria contra l’equip verd i va caure per 73-49

Binéfar: Ibarz, I.(19), Torres, A.(6), Zanuy, D.(18), Sanvise, J.(0), Faro, J.(0), Sierra, O.(12), Campo, J.(9), Ortega, O.(0), Garcia, H.(9).

Cadet Groc: Tersa, G.(3), Peralta, E.(10), Serrano, M.(2), Garcia, A.(0), Perez , C.(7), Lamas, E.(6), Badia, A.(0), Laurentin, F (2), Singh, G.(9), Diarra, D.(2), Suarez, P (8).

Parcials: (26 – 12), (20 – 16), (19 – 12), (08 – 09)

Partit disputat entre CB BINEFAR i el CADET GROC del Pardinyes, amb victòria local per 73-49.
El partit va començar amb domini des del minut 1 dels Locals, amb mes ritme i mes ficats al partit que els de Pardinyes, que van entrar adormits, arribant al descans +18 per als de Binèfar.

A la represa, els de Pardinyes van despertar, sent mes intensos en defensa i mes agressius amb atac. Tot i la reacció, va ser insuficient per apropar-se al marcador, ja que els de Binèfar, no van baixar el seu ritme en tot el partit. El partit va finalitzar amb victòria merescuda per als locals, 73-49.