Victòria de l’Infantil Groc davant el Bellpuig (Pre) en el partit corresponent a la primera jornada de la segona volta de lliga regular per 51-71.

CB BELLPUIG (PRE): Cerrudo (-), Olid (10), Balcells (16), Aragoncillo M.(17), Sanchez (2), Vila (4),Aragoncillo B. (-), Armengol (2).

INFANTIL GROC: Baeza (6), Brufau (6), Cubero (14), Bergua (5), Anglada (-), Perez M. (6), Mas (22), Carrera (8), Perez C. (4).

Parcials: (5– 25), (16 – 22), (12 – 15), (18-9).

En partit marcat per un CB Pardinyes amb falta d’actitud, exceptuant els dos primers quarts, davant un combatiu CB Bellpuig, que en cap moment li va perdre la cara al partit. Els nois del CB Pardinyes van sortir concentrats i amb bona actitud defensiva que els va permetre recuperar moltes pilotes que propiciaven accions còmodes cap a cistella i que els va permetre anar se’n de 20 punts de diferència al finalitzar el segon període.

A partir del tercer quart, es va veure un altre equip visitant, amb manca d’actitud en defensa i molt erràtic en atac, el que va propiciar que la diferència en el marcador oscil·lés entre els 20-26 punts durant la resta de partit. En definitiva, mal partit de l’Infantil Groc en tots els aspectes, i el qual ha de començar a canviar el xip i mentalitzar-se que s’ha de defensar els 40 minuts.

Al final, victòria de l’Ilerdauto Nissan Pardinyes Groc per 51 a 71.