Partit molt igualat on el Pardinyes va agafar un avantatge ala mitja part, el qual es va deixar remuntar en els darrers quarts arribant així a un collat final que arriba a la pròrroga.

A la pròrroga els grocs-i-negres mostren la seva superioritat amb un parcial de 2-8. Els nervis van passar factura als visitants, ja que quan van veure que els locals s’apropaven al marcador es van posar nerviosos i van començar a fallar i baixar el ritme, així i tot es van acabar imposant gràcies a una gran defensa.

CB Balaguer: SOL, M. (16); MORLANS, C. (2); SOL, O. (5); TENORIO, R. ; BIRINGUÉ, O.; BIEL, O. (17); ALARCON, E. (8); GARANTO, F. (4); ZHURAUKOU, A.; CARRASCO, A.(5)

Ilerdauto Nissan Pardinyes Groc: TERSA, G. (2); ZUGASTI, I (6); MORER, J.(12); PERALTA, E. (15); JORDAN, J. (6); COSSIO, D.(4); BLANCO, A.(2); SERRANO, M.(10); SINGH, G.(6); SUAREZ, P. (2)