L’Aler Pívot Carlos Gasque Suay seguirà vestint de groc i negre convertint-se en el jugador amb més temporades consecutives en la disciplina del club jugant a Lliga EBA

El jugador lleidatà complirà amb aquesta la sisena campanya en el club del barri de Lleida després que arribés en la 2013/2014, i ha format part de la plantilla històrica que ha aconseguit lluitar per una plaça als Playoff d’ascens a Leb Plata durant les dues darreres temporades (16/17 i 17/18)

Aquesta passada temporada, Gasque va disputar un total de 28 partits amb una mitja de 25,01 minuts per partit. Ha anotat 9,5 punts si ha agafat 4,1 rebots per sumar una mitja de 8,7 de Valoració.

Gasque, valora la temporada 17/18 positivament remarcant la facilitat de treballar en un grup tan unit com el que ha format part de l’equip groc i negre. «És veritat que al final vàrem acabar amb un sabor agredolç per no poder entrar a la fase d’ascens, però hem d’assumir que el nostre objectiu principal era la permanència i ho vam assolir»

Després de dos anys fent història, Gasque assegura que trobaran a faltar la presència de Pau López i Xavier Mendiburu. A més, Gasque considera que «això suposarà un repte molt important per a la plantilla, necessitarem reforçar-nos i prendre els galons aquells que portem més anys vestint els colors grocs i negres del Club Bàsquet Pardinyes«.

Com a repte personal per la propera campanya, Gasque creu que ell ha de ser un d’aquests jugadors que ha de prendre les regnes de l’equip per ajudar els més joves i els nous jugadors que passin a formar part de la plantilla del Club Bàsquet Pardinyes a Lliga EBA.

CatalanEnglishSpanish