L’Aler Pivot Carlos Gasque seguirà vestint de groc i negre convertint-se en el jugador amb més temporades consecutives, vuit en total, en la disciplina del club jugant a Lligues FEB

Hi ha dues coses que s’estan convertint en costum en els estius del Club Bàsquet Pardinyes-Lleida. La primera és la renovació del tècnic Gerard Encuentra i la segona l’acord amb el capità Carlos Gasque.

El jugador lleidatà complirà amb aquesta la vuitena campanya en el club del barri de Lleida després que arribés en la 2013/2014.

Aquesta passada temporada, Gasque va disputar un total de 25 partits a la primera campanya del club groc i negre a la LEB Plata. En ella, el lleidatà va jugar una mitja de 20.59 minuts per partit, anotant 6.5 punts i capturant 3.8 rebots per sumar una mitja de 6.4 de valoració.

Gasque, valora la temporada 19/20 de forma positiva tot i el mal inici de la temporada regular. «Vam començar guanyant la Lliga Catalana LEB, que era una cosa que ni ens plantejàvem. Quan va començar la Lliga vam veure que el nivell era un altre, però quan vam aconseguir entrar en la dinàmica i trobar el nostre lloc vam demostrar que podíem plantar cara. Hem d’estar molt orgullosos del que aconseguim any rere any. El nostre objectiu sempre és la permanència i aquest any podríem haver disputat el playoff d’ascens a la LEB Or».

Amb aquesta renovació, el Club Bàsquet Pardinyes-Lleida comença a construir la plantilla per la temporada 2020/2021.

La valoració de Gerard Encuentra:

El Carlos és un jugador indispensable per nosaltres, és peça clau de l’èxit d’aquests darrers anys. És un jugador entregat, que estima al Pardinyes i que dóna sentit al projecte que el club està duent a terme d’intentar tindre el màxim de jugadors de Lleida competint a la Leb plata.
Pel que fa al joc: és un ala-pivot amb una mà excel·lent des del perímetre, ens ajuda al rebot, és un gran defensor i que a la vegada pot alternar diferents posicions en moments puntuals que és un fet que en els últims anys ens ha donat molts ventalls a l’estil de joc. Sense dubte una renovació clau per l’equip tant per l’aspecte humà i esportiu.

CatalanEnglishSpanish