JORNADA 6 DE FEBRER DE 2016

JUNIOR GROC

Partit disputat entre  l’Andorra “B” i el Junior Groc del C.B.Pardinyes,  , amb el resultat final de 70  a 66 favorable a  l’equip local.

El partit es va iniciar amb l’equip local molt ficat en defensa, mostrant una gran intensitat defensiva que els permetia nombroses sortides al contraatac, realitzant un primer parcial de 17-10.

El segon quart, l’equip visitant va mostrar la seva millor versió ofensiva des de la línia de 6,25 , desenvolupant un gran joc estàtic que els va permetre arribar al descans amb un avantatge de 5 punts (28 a 33).

Durant els dos últims quarts el partit va estar molt disputat per part dels dos equips, però, un cop més, la falta d’encert de l’equip visitant, des de la línia de tir lliure va passar factura al equip de Lleida. que va perdre el partit per 70 a 66

70 B.C MORABANC ANDORRA “B”: Galiano(5), Tarruell(6), Matute(-), Boixader(-), Llauradó(2), Bartolomé(-), Repiso(16), Capdevila(2), Almacellas(9), Valerio(12), Murillo(18)

66 FLOR VIMBODI  PARDINYES GROC:  Zheng (5), Sanchez (11), Lesan (9), Herrandiz (14), Reulli (5), Kinsella (9), Pedescoll (-),Quintana (5), Jaimejuan (2), Diallo (6).

El pròxim partit es el dia 14 de Febrer de 2016 a partir de les 16:00 al Pavelló de Pardinyes contra Sicoris.

CADET GROC

Victòria clara de l’equip, domini des del principi fins al final, aconseguida gràcies a la nostra agressivitat en el joc estàtic i ràpids contraatacs. Ens vam compartir la pilota molt més que altres dies, i tots van gaudir de minuts en pista. A seguir treballant i millorant!!

34 CB BALAGUER: Sabaly (16), Farré (-); Juárez, A.(2); Bellmunt (2); Bernat (14); Llena (-); Pujol (-); Juárez, J. (-), Vilamajor (-).

85  FLOR VIMBODÍ PARDINYES GROC: Benitez A. (13),Zheng (23), Ferre (8), Capdevila (4), Mauri (6), Benitez R. (6), Sellart (-),Solsona (15), Rodriguez (4), Perdices (6).

El pròxim partit es el dia 14 de Febrer de 2016 a partir de les 11:30 al Pavelló de Pardinyes contra Peña Fragatina.

JORNADA 7 DE FEBRER DE 2016

JUNIOR GROC

Partit disputat entre el Junior groc del C.B.Pardinyes i el TBL Cappont, amb victòria local  per 43 a 24. Uns locals que venien de jugar el dia anterior a Andorra ,  i amb moltes baixes per lesió.

El partit va començar amb molta igualat per part dels dos equips, amb un baix nivell defensiu i desencert ofensiu. Al segon període el desencert ofensiu va baixar molt més, deixant el parcial d’aquest   4 a 8 pels visitants.

A la represa tot va continuar igual fins a l’últim període, on els locals van pujar la intensitat defensiva i ofensiva per allunyar-se  al marcador, amb un parcial de 13 – 1 , que va decantar el resultat per als de Pardinyes.

43 FLOR VIMBODI  PARDINYES GROC: Benavente (1), Sanchez (12), Lesan (8), Herrandiz (3), Reulli (5), Pedescoll (2),Jaimejuan (-), Quintana (8), Solsona (-),Diallo (4).

24 TBL CAPPONT:  Rauret (-), Garcia (-), Torres (6), Dominguez (-), Vivo (4), Guiu (6), Gisbert (-), Sole (4), Gallego (-), Puig (4), Dago (-), Perez (-).

El pròxim partit es el dia 14 de Febrer de 2016 a partir de les 16:00 al Pavelló de Pardinyes contra Sicoris.

CADET NEGRE

El Cadet Negre del Pardinyes va patir molt per superar a un combatiu Borges que només va comptar amb 5 jugadors durant tot el partit.

El Borges va utilitzar molt bé els pocs recursos que tenia i va disposar una zona molt tancada durant tot el partit que el Pardinyes no va saber atacar.

Els locals no van sortir amb la tensió i concentració adient, i el Borges sense fer res de l’altre món jugava un partit molt meritori i feia suar al Pardinyes.

Tot el partit va estar molt igualat com ho reflexen els parcials dels tres primers quarts. Només al darrer quart, i ja pel cansanci acumulat per falta de rotacions dels visitants el Pardinyes va poder imposar-se en un partit poc brillant per part dels dos equips.

43 FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES NEGRE:  Alex Pelegrina (-);Jorge Tesán (4); Eduard Teixidó (-); Joel López (6); Joan Tamames (7); Héctor Balcells (6); Gerard Cuéllar (-); Adrià Alendete(14); Miquel Plaza(-); Aleix Quiroga (2); Guillem Barta (4).

31 CB BORGES-GARRIGUES: Minguella (-); Mir (13); Culleré (7); Berent (7); París (4).

El pròxim partit es el dia 13 de Febrer de 2016 a partir de les 16:30 a la pista del Cervera.

CatalanEnglishSpanish