JORNADA 4 DE MAIG DE 2013

CADET GROC

FLOR DE VIMDODI PARDINYES  GROC perd de 3 punts  a l’anada de quarts contra el C.E.P VALLFOGONA. El pas a semifinals es decidirà a la tornada.

Durant el primer quart, la igualtat i  l’intercanvi de cistelles era constant.  A falta de 2 minuts per finalitzar el primer període, l’encert des de la línia de 6,25 dels jugadors del Vallfogona  va permetre obrir una escletxa en el marcador de 6 punts.   A l’inici del 2n període els jugadors del CB Pardinyes van millorar en l’aspecte ofensiu i van poder contrarestar la defensa zonal. Tot i això, novament els jugadors locals van estar encertats des de la línia de 6,25, i van  augmentar la diferència a 10 punts, ja que al descans el marcador indicava39 a29.    A la tornada dels vestidors,  els jugadors del CB Pardinyes conscients de la importància del partit, van incrementar la intensitat defensiva i amb  concentració no van permetre que el rival anotés amb facilitat.  Juntament amb la bona actitud defensiva, els jugadors del Pardinyes van atacar amb més fluïdesa la defensa tancada del rival i van situar-se a 5 punts. Els últims 10 minuts, on estava tot per decidir,  els jugadors del CB Pardinyes van mantenir l’esperit competitiu que els va permetre situar-se a 2 punts per sota en  el darrer minut del partit. Finalment el Vallfogona va guanyar el partit 67-64 fet que deixa l’eliminatòria totalment oberta i que es decidirà a la tornada.

Els màxims anotadors del partit van ser: Giné amb 21 del Flor de Vimbodi Pardinyes  Groc i  Ros amb 15 del C.E.P Vallfogona.

67 C.E.P VALLFOGONA: Cotes (4), Soldevila (11), Vazquez (12), Ruiz (-), Planes (13), Raimat (-), Badia (2), Ros (15), Borda (10).

64FLOR DE VIMDODI PARDINYES  GROC: Gallardo(2), Suranell (4), Kora (15), Rodríguez(-), Vilaseca(-), Mayoral(8), Martinez(-), Macarro(-), Lawson(-), Marias(14), Giné(21), Charles(-).

El pròxim  partit es  el  dia 11 de Maig de 2013 a partir de les 17:00 al Pavello de Pardinyes contra Vallfogona.

JORNADA 5 DE MAIG DE 2013

INFANTIL

En aquest partit el Pardinyes va tindre un inici de partit molt fort on van agafar una distancia en el marcador bastant còmoda que van anar conservant al llarg de tot el partit tret de dos moments casi al final del partit però, que van saber resoldre positivament. Tot i no ser dels millors partits que han disputat els locals van donar una bona imatge d’equip tirant endavant un partit bastant complicat i que els encamina cap a la final a quatre infantil.

74 FLOR DE VIMBODI PARDINYES: Enric (4), David (5), Guillem (4), Andreu (8), Adria (4), Nil (8), Jordi (9), Robert (10), Pol (6), Pere (14), Yasser (2).

58 CB BALAFIA AAVV:  Garcia(15), Grau(2), Calero(4), Barrull(8), Blasco(9), Prats(4), Soto(–), Toran(8), Aleixas(8).

El pròxim  partit es  el  dia 11 de Maig de 2013 a partir de les 12:00 a la pista del Balafia

JUNIOR

Ha estat un partit molt disputat per part dels dos equips, el qual s’ha decidit per l’avantatge aconseguit per l’equip local com a conseqüència d’una gran quantitat de pilotes perdudes del equip visitant, Alpicat,  forçades per la defensa pressionant plantejada pel CB Pardinyes.

63 FLOR DE VIMBODI PARDINYES: Peinado (15), Ariste (6), Roca (7), Benitez (16), Puertolas (4), Bustos (10), Lacambra (5), Gevorgyan (2), Herrandiz (-)

54C.B. ALPICAT: Pascual (18), Porta (-), Otin (16), Cañas (4), Corretge (5), Navarra (-), Aurin (-), Doblas (5), Gilart (5), Ortin (-)

El pròxim  partit es  el  dia 12 de Maig de 2013 a partir de les 17:30 al Pavello de Pardinyes contra Cervera.