Victòria del Junior Groc a la pista d’un lluitador Cappont que va portar el control del partit durant tota la primera part.

Cappont: (BONEU, 9), (BADIA, 8), (CASES, 7), (FIGUEROLA, -), (PINTO, -), (FITE, -), (GONZÁLEZ, -), (MOR, 10), (GUIU, 9), (PERNA, -), (TORN, 4), (TOMAS,-)

Junior Groc: (DHIMAN,2), (ORTEGA, 6), (GONZÁLEZ, 2), (MAURI, 11), (ARIÑO, -), (SOLSONA, 4), (GRAU, 3), (RIBES, 5), (ROMERO, 24), (DOMINGO, 4), (ARREDONDO, 8), (VIDAL, 9)

Parcials: (16 – 14), (12 – 21), (04 – 21), (15 – 22)

Una primera part on el ritme del partit l’ha portat el Cappont i gràcies això ha fet que a la mitja part el Pardinyes només anés 7 punts a dalt. Tot i la poca intensitat dels visitants i les pilotes perdudes constants, l’encert en el tir exterior ha fet que el Cappont no anés guanyant davant un Pardinyes molt fluix. La segona part ha estat un altre partit, els jugadors grocs i negres s’han posat la granota de treball i realitzant el seu joc de defensar en equip i córrer al contraatac ha trencat el partit en el tercer quart. Aprendre de cada partit de cara als següents partits que venen.

CatalanEnglishSpanish