“VIU BÀSQUET, VIU NATURA ”

Aquest any, amb motiu del 50è aniversari del  Club Bàsquet Pardinyes i gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Vilaller, així com el suport de la Paeria, la Diputació de Lleida, la Secretaria General de l’Esport i l’Organització de Veïns de Pardinyes (ORVEPARD), s’organitza la 1a edició del Campus d’estiu C.B. Pardinyes a Vilaller, “Viu el bàsquet, viu natura”.

El propòsit d’aquest projecte en basa fomentar i millorar la pràctica de l’activitat física, oferint una proposta (esportiva) des del punt de vista saludable, a partir de jocs, competicions i activitats de lleure, que es portaran a terme entre els dies 3 i 9 de Juliol (1r torn), i 10 i 16 de Juliol (2n torn).

D’aquesta manera, el C.B. Pardinyes organitzarà per primer cop un Campus de bàsquet, dirigit a nois i noies d’entre 9 i 18 anys, portat a terme fora de la ciutat de Lleida, en el que els participants podran gaudir de la pràctica esportiva del bàsquet, dirigida per un equip de professionals, format per la direcció esportiva del club i rodejats d’un espai idíl·lic de naturalesa  en el magnífic poble de Vilaller.

Per a més informació us podeu adreçar al correu estadescbpardinyes@gmail o al telèfon 651917676 (Oriol Castillón).

LLISTAT DE PREUS PER JUGADOR

1r i 2n Torns
Inscripció d’un torn: 290 € 538 €
Inscripció pels jugadors/es d’un club inscrit en la FCB 265 € 513 €
Inscripció pels jugadors/es C.B Pardinyes 248 € 486 €
Inscripció pels germans/es petits de jugadors/es apuntats 238  € 476 €
Inscripció completa pels jugadors/es residents en Vilaller 145 € 290 €
Inscripció parcial pels jugadors/es residents en Vilaller (9 h a 21h) 110€ 220 €

 

CatalanEnglishSpanish