Aquest any, amb motiu del 50è aniversari del Club Bàsquet Pardinyes i gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Vilaller, així com el suport de la Paeria, la Diputació de Lleida, la Secretaria General de l’Esport i l’Organització de Veïns de Pardinyes (ORVEPARD), s’organitza la 1a edició del Campus d’Estiu C.B. Pardinyes a Vilaller, “Viu el bàsquet, Viu natura”.

CAMPUS D’ESTIU DEL CLUB BÀSQUET PARDINYES A VILALLER

campus d'estiu A VILALLER

 

El propòsit d’aquest projecte es basa en fomentar i millorar la pràctica de l’activitat física, oferint una proposta (esportiva) des del punt de vista saludable, a partir de jocs, competicions i activitats de lleure, que es portaran a terme entre els dies 3 i 9 de Juliol (1r torn), i 10 i 16 de Juliol (2n torn).

D’aquesta manera, el C.B. Pardinyes organitzarà per primer cop un Campus de bàsquet, dirigit a nois i noies d’entre 9 i 18 anys, portat a terme fora de la ciutat de Lleida, on els participants podran gaudir de la pràctica esportiva del bàsquet, dirigida per un equip de professionals, format per la direcció esportiva del club i rodejats d’un espai idíl·lic de naturalesa  en el magnífic poble de Vilaller.

Durant el campus, Sergi López, component del grup musical «La Pegatina» impartirà una ponència sobre els valors en l’esport i la música.

DIES: 3 AL 9 DE JULIOL (1R TORN)/ 10 AL 16 DE JULIOL (2N TORN)

EDATS: ENTRE ELS 9 I 18 ANYS

CATEGORIES:  

-PRE-MINI, MINI

-PRE-INFANTIL, INFANTIL

-CADET I JUNIOR

ACTIVITATS: TECNIFICACIÓ I COMPETICIÓ DE BÀSQUET, ACTIVITATS AQUÀTIQUES EN PISCINA I EN CLUB NÀUTIC, GIMCANA, CURSES D’ORIENTACIÓ, EXCURSIONS, ELABORACIÓ DE PRODUCTES ARTESANS, JOCS TRADICIONALS,….

MATERIAL NECESSARI:

-SAC DE DORMIR, LLENÇOLS

– ROBA D’ESPORT, ROBA CÒMODA

-BANYADOR, TOVALLOLA, XANCLETES, CREMA SOLAR

-LLANTERNA I DISFRESSA

PER A MÉS INFORMACIÓ TRUQUEU A:

–   651-91-76-76 (ORIOL CASTILLÓN)

– O ENVIEU UN CORREU A: estadescbpardinyes@gmail.com

DATA MÀXIMA PER INSCRIURE’S ÉS EL 26 DE JUNY DE 2016.

FULL INSCRIPCIÓ I TRÍPTIC CAMPUS D’ESTIU CB PARDINYES

diptico interior   diptico exterior

Agraïr la col·laboració dels següents patrocinadors: La Mañana, Podolleida, La Torxa, Associació de Joves Agraris, Surfdevils, Coca-Cola, Diputació de Lleida, Ajuntament de Lleida, Secretaria General de l’Esport Lleidatà, La Flor de Vimbodi, Trendylleida, Orvepard i Ajuntament de Vilaller.

CatalanEnglishSpanish