L’Ilerdauto Nissan Pardinyes van imposar l’eficacia ofensiva al primera període prenent una renda de nou punts (13-22). Tot i el domini inicial groc i negre, els aragonesos van reaccionar al segon quart, intentant retallar diferencies i arribant al descans amb un ajustat 33-39. El Pardinyes, sense frescura, va tenir problemes per trencar el partit i en Gerard Encuentra va intentar canviar el ritme donant entrada al nou fitxatge, Marc Vidal, que va provocar tres faltes en menys de tres minuts a pista.

Va ser a partir del tercer període quan el Pardinyes va aconseguir avantatges més còmodes al marcador, arribant al darrer parcial amb 11 punts d’avantatge (43-54). Els lleidatans van saber administrar aquesta renda, mentre que l’Alfindén no va poder imposar el seu estil de joc per intentar la remontada.

Finalment, el Pardinyes va aconseguir-se la victòria per una diferència d’11 punts de diferència per tancar una primera volta quasi perfecta, on només han patit una derrota.