JORNADA 18 DE MAIG DE 2013

CADET GROC

SEMIFINAL FINAL A QUATRE TERRITORIAL LLEIDA

El FLOR DE VIMDODI PARDINYESGROC primer finalista de la categoria cadet al guanyar a la pista del CAPPONT per 3 punts de diferència. Durant els primers compassos de la semifinal els dos equips competien frec a frec gracies al bon encert ofensiu. Al finalitzar el primer quart el marcador indicava 18-19 a favor del CB Pardinyes. En l’inici del segon període, els jugadors del Cappont van prémer l’accelerador i gracies a una gran defensa i bones accions ofensives van fer un parcial de 10 a 0 que els permetia situar-se per davant en el marcador. Tot i la diferencia, els jugadors del CB Pardinyes amb una gran actitud i esperit lluitador van refer-se i van poder situar-se 1 punt per sota abans del descans. A la tornada dels vestidors, al igual que el segon quart, durant els primers 4 minuts del 3r quart, els jugadors locals van incrementar la intensitat i els va permetre realitzar un parcial de 9 a 0. Els jugadors del CB Pardinyes conscients que tenien que fer un sobreesforç per poder tornar a entrar en el partit van posar-se les piles en defensa i amb un seguit de bones accions ofensives van reduir diferencies. A l’entrada del darrer període, el marcador indicava 46-41. En aquest darrer quart, els jugadors del CB Pardinyes és van mostrar molt sòlid en defensa ja que no deixaven que el rival anotés amb facilitat. Juntament amb la bona actitud defensiva els jugadors del Pardinyes es van mostrar amb molt d’encert ofensiu que els va permetre remuntar i situar-se per davant en el marcador a falta de 2 minuts. Al final el triple de Giné va decantar la balança i donar el pas a la final.

Els màxims anotadors del partit van ser: Lopez amb 20 del Cappont iKora amb 20 puntsdel Flor de Vimbodi Pardinyes Groc.

62 CAPPONT:Nadal S.(2), Sole P. (6), Lara D. (6), Torne J. (3),Farran A. (-), Ferreira A. (12), Castillo S. (4), West D. (5), Casals R. (-),Sales M.(-), Lopez G. (20), Blazquez R. (4).

65 FLOR DE VIMDODI PARDINYES GROC: Gallardo(2), Suranell(3), Kora(20), Rodríguez (-),Vilaseca(-), Mayoral(4), Martinez(-), Macarro(-), Lawson(-), Marias(18), Giné(16), Charles(2).

FINAL FINAL A QUATRE TERRITORIAL LLEIDA

El FLOR DE VIMDODI PARDINYES GROC es proclama campió de Lleida de la categoria cadet al vèncer al Alpicat per 57 a 52.

La final va començar igualada, però passats els primers 4 minuts, l’Alpicat es mostrava amb més ambició fet que va aprofitar per situar-se 9 punts per sobre. En els darrersminuts del primer quart,un triple del CB Pardinyes els permetia reduir diferencies i situar-se a sis punts per sota. A l’inici del segon període, la manca d’actitud i la poca ambició en el joc per part dels jugadors del CB Pardinyes va permetre que l’Alpicat fes un parcial de 8 a 0 i es situés 15 punts per sobre en el marcador. Davant el malt joc que estava oferint el Pardinyes, va haver untemps mort. Els jugadors del CB Pardinyes amb ganes, coratge i creien amb el seu joc, van lluitar en cadascuna de les jugades fet que va permetre reduir la diferència fins al punt de situar-se a tant sols 2 punts per sota abans del descans.A la tornada dels vestidors, el partit va estar molt igualat on cap dels dos equips aconseguia obrir una escletxa en el marcador. A falta del darrer quart el marcador indicava 42 a 41 a favor del CB Pardinyes.L’últim període on estava tot per decidir, els jugadors del CB Pardinyes amb concentració, solidesa defensiva i encert ofensiu van proclamar-se campions de Lleida de la categoria cadet amb el resultat final de 57 a 52.

Els màxims anotadors del partit van ser: Torres amb 15 del CB Alpicat i Kora amb 13 punts del Flor de Vimbodi Pardinyes Groc.

57 FLOR DE VIMDODI PARDINYES GROC: Gallardo(4), Suranell (12), Kora (13), Rodríguez(-), Vilaseca(-), Mayoral(2), Martinez(-), Macarro(-), Lawson(-), Marias(8), Giné(12), Charles(6).

52 CB ALPICAT:Peralta (-), Escuer (4),Seres (2), Torres (15), Souto (3), Gilart (10), Pallares (-), Parras (-), Estaun (2), Vidal (1), Charles (13), Viñoly (2).

INFANTIL

JORNADA 19 DE MAIG DE 2013

MINI

TORNEIG PRIMAVERA MINIBASQUET.

El primer partit del triangular disputat el diumenge al pavelló municipal de Pardinyes, enfrontava al Flor de Vimbodí Pardinyes contra el Força Lleida. Al inici el partit va començar amb molta emoció, el intercanvi de cistelles per part dels dos equips era constant, fins que al 4rt i 5è període el Flor de Vimbodí Pardinyes va fer un parcial de 18-2 i 24-7 respectivament i va aconseguir trencar el partit. Al final victòria amplia per els amfitrions 106-56.

106 FLOR DE VIMBODI PARDINYES: Varela (17), Tesan (8), Ariño (12), Mauri (19), Perdices (17), Olasagasti (11), Alandete (15), Lopez (10), Pelegrina (2) , Casals (4).

56 FORÇA LLEIDA 3: Rubin de Celis (21), Broto (23), Bernat (-), Sellart (11), Solsona (-), Ribes (-), Ciprian (-), Balleste (-), Dolcet (2).

TORNEIG PRIMAVERA MINIBASQUET

En el tercer partit del triangular disputat al pavelló municipal de Pardinyes, entre el Flor de Vimbodí Pardinyes i el Frederic Godàs la victòria ha sigut pels locals que han sortit a per totes des de un bon inici amb una defensa molt agressiva i amb molta actitud cosa que els permetia recuperar pilotes i anotar cistelles fàcils. A la mitja part el Flor de Vimbodí Pardinyes ja havien mig sentenciat el partit (57-24). Tot i que la diferencia era amplia l’objectiu proposat pels locals era no baixar la intensitat tant defensiva com ofensiva i així ha estat fins arribar al marcador final de 100-50. En el primer triangular disputat entre aquets tres equips la classificació ha sigut la següent: 1r classificat la Flor de Vimbodí Pardinyes; 2n classificat el Força Lleida; i 3r classificat el Frederic Godàs.

100 FLOR DE VIMBODI PARDINYES : Varela (14), Tesan (2), Ariño (9), Mauri (19), Perdices (21), Olasagasti (5), Alandete (7), Lopez (7), Casals (12), Pelegrina (11).

50 FREDERIC GODÀS 01: Perez-Pallarés (14), Salcedo (9), Masana (5), Esquerda (5), Manzano (4), Usall (3), Gonzalez (3), Perna (4), Serrat (-).