Arriba una temporada per la base de l’Ilerdauto Nissan Pardinyes i si fa unes setmanes anunciàvem els calendaris del Sènior B de Tercera Catalana, ara és el torn dels més grans de la base, els equips juniors.
En aquesta campanya 2018/2019 els nostres equips juniors competiran en el mateix grup de la Lliga, on s’enfrontaran en la darrera jornada de la primera volta i per tancar la competició regular.

En el cas del Junior Groc, l’Ilerdauto Pardinyes arrencarà aquesta fase de la competició rebent a casa al Manzana Grupo Empresarial B, segon equip del CB Binéfar.? per després viatjar a Andorra.
S’enfrontarà també als dos equips del CB Bellpuig, al Cappont, al CB Mollerussa, a l’Alpicat, al segon equip del Binéfar, al CB Ponts, CB Tremp, Peña Fragatina i al Balaguer per, final, disputar el derbi groc i negre contra l’Ilerdauto Nissan Pardinyes-Lleida Negre.

ANADAJUNIORGROC Tornada Junior Groc

Pel que fa al Junior Negre els del barri de Lleida viatjaran a la província d’Osca per jugar contra l’altre equip de Binéfar, l’AG Group A.?? S’enfrontarà també al CB CB Ponts, al CB CB Tremp, a la Peña Fragatina, al CB Balaguer, als dos equips del CB Bellpuig, al segon equip del CB Binéfar, a l’Andorra, al Cappont, al Mollerussa i a l’Alpicat. Tancarà la primera volta i la temporada en el gran derbi groc i negre contra l’Ilerdauto Nissan Pardinyes Groc

Anada Junior Negre Tornada Junior _Negre

 

Des de l’Ilerdauto Nissan Pardinyes desitgem tota la sort del món als nostres representants juniors en aquesta nova temporada que arrenca
??#SOMPARDINYES

CatalanEnglishSpanish