Aquest diumenge 29 de Maig es va celebrar la Final a Quatre de la categoria cadet masculí al Pavelló del Tremp, on l’amfitrió va ser el CB Tremp. En aquesta final a Quatre, una de les dues semifinals era el Sicoris00 contra el Binefar, i  en l’altra semifinal, jugaven el Flor de Vimbodi Pardinyes Groc davant dels amfitrions.

SEMIFINAL FINAL A QUATRE

CADET GROC 2015- 2016

Derrota davant un rival que va suportar millor la pressió, la tensió del partit i amb la seva defensa zonal durant els 40 minuts va minimitzar la nostra aportació ofensiva. Vam anar de menys a més, al finalitzar la primera part perdíem per 15 punts i durant la segona part vam ser superiors, més disciplinats en defensa i amb millors seleccions de tir contra la zona local. Va haver una gran reacció final però, no vam poder remuntar aquesta semifinal.

Darrer partit de la temporada, amb la sensació de que vam ser competitius i no vam estar tan lluny de rivals, els quals a priori eren superiors.

73 CB TREMP:  Uriach (9), Lloan (11), Libreros (5), Barrull (-), Rodrigo (23), Bresco (11), Badia (13), Gasset (-), Codina (-), Bertran (-), Uriach (-), Carrafelas (-).

58 FLOR VIMBODÍ PARDINYES GROC: Benitez A. (6), Zheng (10), Garcia (14), Benavente (4), Sarrate D. (-),Ferre (4), Capdevila (-), Mauri (5), Benitez R. (1), Sarrate P. (9),Solsona (5).

CatalanEnglishSpanish