CADET GROC

Anada Eliminatòria Fase Interterritorial

Partit molt igualat entre el CB Pardinyes i el CB Balaguer amb una segona meitat de partit molt irregular. El tercer quart l’equip local, va obtenir un parcial a favor de 21-3, mentre que en el darrer quart va ser el equip de Pardinyes que va aconseguir una victòria final, gracies a un parcial de 6-22.

61 CB BALAGUER 98:  Planes (4), Soldevila (10), Farre  (12), Camacho (8), Tuset (6), Blanch(6), Camara (2), Castillo (2), Rubies (-) Boladeres (11)

64 FLOR VIMBODI PARDINYES GROC: Sanchez (8), Lesan (18), Herrandiz (14), Reulli (4), Calzada (5), Morell (1), Larrull (-),Padilla (5), Balletbo (-),Jaimejuan (2), Fons (22), Quintana (4)

Tornada Eliminatòria Fase Interterritorial

Partit molt igualat entre el CB Pardinyes i el CB Balaguer  per la lluita en l’ascens a la lliga interterritorial de la posterior fase. Va ser un partit molt renyit on  l’equip visitant va anar per davant en el marcador durant els primers 30 minuts. Però, l’extensa plantilla del CB Pardinyes y la bona condició física d’aquesta, va permetre mantindré un ritme molt elevat durant tot  l’enfrontament, que va aprofitar en el darrer quart per capgirar el marcador i aconseguir una victòria molt treballada en l’últim sospir.

56 FLOR VIMBODI PARDINYES GROC: Reulli (1), Padilla (8), Lesan (12), Quintana (11), Fons (-),Herrandiz (4), Sanchez (-), Morell (-), Larrull (-), Jaimejuan (2), Calzada (2), Balletbo (6)

55 CB BALAGUER 98: Planes (3), Soldevila (12), Farre (6), Camacho (4), Tuset (4), Blanch (7), Camara (3), Castillo (2), Rubies (4), Boladeres (10)