Partit disputat entre el CADET GROC del Pardinyes i el CB BALAGUER, amb victòria
visitant per 50-55.

Cadet Groc: Diarra, D.(0), Tersa, G.(2), Peralta, E.(4), Garcia, A.(12), Lamas, E.(2), Serrano, M.(5), Perez , C.(15), Badia, A(2), Singh, G.(6), Laurentin, F.(0), Suarez, P (2).

Cb Balaguer: Sol, M.(11), Olivart, G.(15), Morlan, C.(0), Garcia, F.(7), Juny, O.(9), Alouvi, A.(0), Biel, O.(3), Alarcon, E.(2), Garanto, F.(2), Zhuraikou, A.(2), Carrasco, A.(2), Valentin, D.(2).

Parcials: (14 – 14), (14– 13), (10 – 21), (12 – 07),

El partit va començar amb un Balaguer més ficat al partit, però una molt bona reacció dels de Pardinyes va igualar el partit, on es van notar molt les defenses i amb molt poc anotació, arribant al descans +1 per als de Pardinyes. A la represa, un gran inici dels de Balaguer, juntament amb un Pardinyes poc defensiu, va donar un petit avantatge als visitants, tot i que als últims minuts els de Pardinyes van escurçar diferencies al marcador. Victòria merescuda per als de Balaguer 50-55 en un partit molt igualat i molt bonic.